Автор Тема: Смях  (Прочетена 376069 пъти)

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
Re: Смях
« Отговор #1095 -: Април 05, 2015, 04:07:49 pm »
Между приятелки:
- Взе ли си шофьорския изпит?
- Не знам, инструкторът още не е дошъл в съзнание...

:D :D :D :D :D
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Скорпионче

• Hero Member
« Отговор #1096 -: Април 05, 2015, 05:03:29 pm »
Загинало цялото население на Земята. Господ събрал всички мъже и им казал:
- Я сега, всичките мъже в две редици - вляво тия дето са били по чехъл, а вдясно - тия, които не са били.
Гледа Господ лявата редица край няма, а в дясната само един и решил да го пита:
- Абе ти как успя, бе, всички под чехъл, а ти не?
- Ааа... не знам, жена ми каза тука да седя.

:012: :012: :012:

Скорпионче

• Hero Member
« Отговор #1097 -: Април 06, 2015, 08:44:46 pm »
В училище децата получили за домашно да разкажат по една история, свързана с професията на близките им, в която да има поука. На следващия ден учителката проверила как са се справили с домашното.
- Аз съм от фермерско семейство - започнало да разказва първото детенце. ? Веднъж с татко тръгнахме към пазара да продаваме стока. Бяхме сложили кошница с яйца на предната седалка. Но при една неравност на пътя колата подскочи, кошницата падна и яйцата се счупиха. Поуката е да не слагаме всички яйца в една кошница.
- Нашите също са фермери ? споделило второто. - През пролетта сложиха яйца да се мътят, но само от половината се излюпиха пиленца. А поуката е да не броим пилците, преди да са се излюпили.
- Моята леля е летец ? прекъснало фермерската сага трето. - През войната самолетът й бил улучен и се наложило да скочи с парашут на вражеска територия. Леля ми разполагала само с бутилка уиски, една картечница и брадва. Докато падала с парашута, изпила уискито. Когато се приземила, изтребила голяма част от враговете с картечницата. Когато патроните й свършили, започнала да ги посича с брадвата, докато тя се изтъпила. Останалите удушила с голи ръце.
- И каква е поуката от тая история? - възкликнала ужасена учителката.
- Да стоите далеч от леля, когато е пила!

:043: :043: :043: :043: :043: :043:

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
« Отговор #1098 -: Април 07, 2015, 04:13:00 pm »
Ден първи - Германия, 15.11.1998 г.
Чувам немска реч - това е добре. Значи са ме сглобили немски инженери. Сигурно съм "BMW" или "Мерцедес". Е, айде от мен да мине - може и "Ауди". Ще си отживея като аристократ!
Ден първи - Германия, 15.11.1998 г., в края на работния ден, в края на конвейра:
Продължавам да чувам немска реч - това е добре. Но виждам надпис "Opel" на изхода на завода - това не е добре. Значи съм "Опел" - скапах!
Ден втори - Германия, в склада на завода на "Опел":
Само на два дена съм, а ръждата вече ме яде! Няма лъжа, няма измама - "Опел" съм!
Ден трети - На ферибота за Италия:
Отчаян съм - не само че съм "Опел", но и ме карат за продажба в Италия!
Ден четвърти - Милано, Италия:
Навсякъде чувам италианска реч. Шарнирите ми треперят от ужас, акумулаторът ми ще гръмне от напрежение - италианци ще ме карат! Едно семейство вече се спря на мен... Къш-къш-къш! Господи, дано да не запаля от първия път и да ми се размине.
Ден четвърти - Милано, Италия:
Мамка му, нали все пак съм немска машина, запалих от първия път и ме купиха! Семейство Олдани - луди, млади, с две лигави олигофренчета, които започнаха да акат, да пикат и да се боричкат по велурените ми седалки. Ех, защо Вермахта не мина и през Италия някога!?
Ден пети - Милано, Италия:
Не е истина как кара тоя италианец! Мислех, че ще съм семейна кола, а станах състезателна - от Формула 1! Жална ми майка на съединителя и скоростната кутия!
Ден шести - магистралата Милано-Торино:
Започвам да се съмнявам дали съм с двигател 1.6 или 3.6!? Защото преди малко изпреварих едно "Ферари" - а скоростната ми кутия още не се е разпаднала!
Ден шести - магистралата Милано-Торино, на бензиностанция:
Видях се с един "Опел", който уж с бензинов двигател, пък тракаше, като че е с дизелов. "Защо така бе, братко!?" А той, горкият, ми изстена: "Защото не са ми сменяли маслото от 5 години!" Шарнирите ми пак се разтрепереха, от страх щях да изпикая целия бензин, който Олдани ми зареди...
Ден десети - на градско в Милано:
Мама мия, сеньора Олдани ме подкара! Мислех, че съм състезателна кола, оказа се, че съм каскадьорска - минавам на червено, на жълто, на стоп, на обратно движение... Само на автосервиз не минавам, а всичко вече ми тропа!
Година първа:
Карам с половин картер масло - двигателят загрява, Олдани - не!
Година втора:
Карам с по-малко от половин картер масло - двигателят загрява, та прегрява, Олдани - не!
Година трета:
Карам без масло, а се чувствам... смазан!
Година десета:
Ни жив, ни умрял съм - значи съм "Опел"!
Година петнадесета:
Умрял съм - значи отивам в България!
Година петнадесета, ноември, Горубляне:
Умрял съм, но ви убеждават, че съм жив и вие вярвате - значи сте българи!
Година двадесета:
Умрял съм и никой не вярва вече, че съм жив - значи отивам в Перник!
Година двадесета, минавайки на червен светофар в София:
Безсмъртен съм! Затова на задното ми стъкло е залепен надпис "NO FEAR!" А регистрацията ми е пернишка...

:043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043:
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #1099 -: Април 07, 2015, 04:13:57 pm »
Селско момче се влюбило в най-красивата селянка. Не знаело как да процедира, затова попитало най-стария плейбой в селото:
- Немаш проблеми, момче! Водиш я в градо, отивате в парка, сядате на пейка до други влюбени и правиш каквото прави градският младеж.
Отиват в града, намират пейка с влюбени и сядат до тях. Градското момче пита:
- Желаеш ли нещо, миличка?
- Ами, един сметанов сладолед.
Носи момчето сладоледа и селският момък запитва приятелката си:
- Сакаш ли нещо, ма?
- Сакам, сакам еднъ баничка и еднъ бозъ.
Носи селянчето баничката, а градското момче пита приятелката си:
- Миличка, желаеш ли нещо друго?
- Ами, искам един шоколадов сладолед.
Отива за сладолед, а селянчето действа по план:
- Сакаш ли нещо, ма?
- Сакам, сакам още една баничка и една бозъ.
Докато си дояжда баничката, селянинът чува:
- Миличка, желаеш ли още нещо?
- Не, благодаря. Сега искам да съм твоя цяла нощ.
"Охо, действа!", казал си селянинът и пак питал приятелката си:
- Сакаш ли още нещо, ма?
- Сакам да сера, после може още една баничка с бозъ...

:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #1100 -: Април 07, 2015, 09:46:20 pm »
Клиент си поръчва в кръчмата ракия. Отпива от нея:
- Ох, отървах се!
Това се повторило няколко пъти. На отсрещната маса го наблюдава слисан посетител.
- Случило ли Ви се е нещо, господине?
- Да. Бях при при една дама. Съпругът и дойде и да излезем от положение тя ми даде да изгладя прането. Като приключих ми плати 5 лв. и дойдох да ги изпия и да забравя този ден.
- В бл. 7 ли бяхте?
- Да.
- На 3 ет.
- Да.
- С-во Боневи.
- Да. Но Вие откъде знаете?
- Това, което ти си изгладил, аз вчера го изпрах...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #1101 -: Април 08, 2015, 04:28:55 pm »
Срещат се двама пияници, единият целия в бинтове и гипс. Другия го пита:
- Какво ти се е случило?
- Абе мани… Прибирам се една вечер от кръчмата, лазя си лазя си и изведнъж "БААААМ" -
един кон като ми тегли един къч, и аз паднах в несвяст.
- И?
- Ами след малко се поусвестих и тамъъън леко се изправям - "БАААМ" - една полицейска
кола ме фрасна, и аз пак в несвяст.
- Вярно ли бе?
- Да, ама това не е всичко. Посъвзех се след малко и леко се надигам и "БАААМ" - една
ракета ме удари право в челото.
- Е, аре стига бе. За коня ти повярвах, за колата ме съмнява, ама сега пък и ракета…
- Истина е, бре. Ако не ми вярваш, питай шефа на лунапарка.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #1102 -: Април 08, 2015, 04:35:21 pm »
- Мамо, мамо, може ли да ми направиш пържени филийки за закуска?
- Виж сега, това, че спя с баща ти, не означава, че може да ми викаш "Мамо", ясно ли ти е?!
- Добре, но как да ти викам?
- По име ще ми викаш - Андрей!
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #1103 -: Април 08, 2015, 05:48:00 pm »
Четирима приятели всяка година ходели на риболов. Една година обаче жената на единия не му позволила да отиде с останалите. Другите трима били много разочаровани, но нямало какво да направят и отишли на обичайното място край язовира сами. Като стигнали там, видели как четвъртия вече е разпънал палатка си, хвърлил е въдици, наклал е огън и пече кебапчета. Като го видели, тримата останали много учудени:
- Нали жена ти не ти позволи да дойдеш! Как се измъкна?
- Ами снощи, както си седях пред компютъра, жената се промъкна зад мен, закри очите ми с ръце и каза "Познай кой?".Аз още й бях сърдит, за дето не ме пусна, но си викам "Хайде, няма да се правя на интересен".
Хванах й ръцете и се обърнах, а тя по една дантелена нощница гледа ме и ми се усмихва палаво. Заведе ме тя в спалнята, а аз гледам свещи на всякъде, а на нощното шкафче тая книга "50 нюанса" ела ме ритни нещо си.
Жената легна на спалнята, извади някакви белезници, закопча се за леглото и ми каза "Прави каквото пожелаеш."
И ето ме тук сега.

:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #1104 -: Април 08, 2015, 08:47:46 pm »
- Госпожице, не плувайте зад шамандурите!
- Простак такъв, това не са шамандури, ами плувам по гръб!

:043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043:

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #1105 -: Април 08, 2015, 08:49:51 pm »
Нощеска в дискотеката: мацки, алкохол, смеех, смеех. Сутринта, жена му го гледала в You Tube - 30000 Like. Реев, реев...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #1106 -: Април 09, 2015, 05:55:32 pm »
Антикризисна диета
1. Замразяваме 1 наденичка, стържем на рендето; мажем филийка с майонеза и посипваме с настърганата наденица. Вкусно и практично, а най-вече - много: една наденичка стига за 5-10 такива сандвича.
2. Ако гладът не ви дава да спите, бързо изпийте две чаши гореща вода и лягайте. Мозъкът ви няма веднага да разбере, че сте измамили стомаха!
3. Ако натриете черен хляб с чесън, той замирисва като салам.
4. Замразете 1 яйце, внимателно го разрежете на две и го сложете на тигана. Получавате 2 яйца на очи с 2 жълтъка!
5. Чаят може да се запарва до седем пъти. На осмия листенцата изплуват на повърхността, за да видят с очите си тази скръндза!

:043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043:

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #1107 -: Април 09, 2015, 05:57:11 pm »
Иванчо имал голяма дарба да рисува. Бил направо гениален художник. Каквото и да нарисува, толкова добре го докарвал, че изглеждало като истинско. Веднъж в училище, както си седял в час, от скука си драскал по чина и нарисувал муха. Учителката минала покрай него и видяла мухата. Помислила я за истинска. Замахнала с ръка да я убие и си ударила ръката в чина.
– Иване, утре баща ти да дойде в училище.
На следващия ден бащата на Иванчо пристигнал да се срещне с учителката.
– Иванчо има голяма дарба като художник – казала учителката , – но не я използва по предназначение. Вчера нарисува муха на чина. Аз замахнах да я убия и си изкълчих китката.
– Това не е нищо – казал бащата на Иванчо. – Преди седмица тоя келеш беше нарисувал във ваната крокодил. Толкова добре го беше нарисувал, че като влязох и го видях, от страх изхвърчах през първата врата, която видях. Оказа се, че този келеш и вратата беше нарисувал.

:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #1108 -: Април 09, 2015, 08:05:53 pm »
Трима старци отиват да играят голф. Първият се оплакал:
- Изглежда, че през годините, тези хълмове стават все по-стръмни и по-стръмни...
Вторият добавил:
- Дааа, и разстоянието от дупка до дупка става все по-голямо. A стика - все по-тежък...
Третият пък казал:
- Спрете да мрънкате! Бъдете благодарни, че все още сме от правилната страна на тревата!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #1109 -: Април 10, 2015, 09:01:16 pm »
Хванал Батман златната рибка и тя му се примолила:
- Пусни ме, Батмане, и ще ти изпълня едно желание!
Съгласил се Батман и я пуснал, а тя го попитала:
- Кажи сега какво ти е желанието!
Помислил Батман и казал:
- Амииии, искам да ме върнеш няколко века назад във времето.
Златната рибка изпълнила желанието му и го върнала назад във времето. Тръгнал Батман по улицата и изведнъж до него застанал един човек със сълзи на очи, прегърнал го и му казал:
- Еееех, Зоро, Зороооо... казах ли ти, че тая курва ще ти сложи рога!

:85: :85: :85: :85: :85: