Автор Тема: Дирекционни планети и аспекти  (Прочетена 320534 пъти)

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2140
Re: Дирекционни планети и аспекти
« Отговор #1230 -: Ноември 25, 2024, 10:24:47 pm »
За мен тази дирекция ще доведе до обучение, учене на нещо или пътуване зад граница.
Но стискам палци да е любовна, де!
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #1231 -: Ноември 26, 2024, 10:14:16 am »
Романтика, според мен има шансове за любов, както и за професионално развитие, като второто някак ми изглежда по-вероятно като проявление. Но като цяло няма да си капо от този аспект. Венера идва от 12-ти дом, а планета от там не тръгва с голямата кошница, но мисля че ще си доволна.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4617
« Отговор #1232 -: Ноември 26, 2024, 02:06:12 pm »
Съгласна съм с предните коментари, че изглежда по-вероятно професионална експанзия, планове, добро настроение, вяра,ентусиазъм, финансов прилив, вероятно и от наследства. Венера е съуправител на 7д, възможни са и нейните партньорски теми,юпитер е у10, може пък и промяна в статуса. Дано излезе нещо в тая насока.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7796
« Отговор #1233 -: Ноември 26, 2024, 07:48:05 pm »
Романтика и аз мисля,че хубави неща предстоят.Смяна на имидж,статус,влюбване,положителни емоции като цяло.Марс също сменя знак ,в рецепция с Луната по дирекции,която е с възела.
Плутон на МС.Власт.
Предстоящото новолуние е в тригон с марсовите планети,ще активира.Оглеждай се,мисли позитивно,дирекциите са с продължително действие. :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13925
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1234 -: Ноември 26, 2024, 10:15:31 pm »
За момента - абсолютно нищо. Няма никаква велика и огромна любов, за която сe пише... ;D
Това за любовта го пише за прогресивна Венера и нат. Слънце
А дир. Венера съвпад Слънце имаше голямата дъщеря края на август – началото на септември., когато ѝ правиха колоноскопия с пълна упойка, изследваха стомаха и хранопровода заради анемията, беше си сама през целия август, няма любов, пари също...

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1235 -: Ноември 27, 2024, 06:44:03 am »
При всеки е различно,с дирекция Венера върху нат.Марс и прогресия Меркурий пак там,такава лудост ме сполетя.Марс е на к12,диспозитор на Юпитер ,упр.на 7,8,11 домове.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1236 -: Ноември 27, 2024, 09:19:56 am »
При всеки е различно,с дирекция Венера върху нат.Марс и прогресия Меркурий пак там,такава лудост ме сполетя.Марс е на к12,диспозитор на Юпитер ,упр.на 7,8,11 домове.
Различно е, защото аспектите са различни, дирекциите се тълкуват спрямо естеството на планетите.
СД Венера съвпад Слънце е едно, а СД Венера съвпад Марс е друго. При теб най-вероятно транзитен Плутон съвпад Меркурий У1 е задействал наталното Тау със Сатурн в 12д и Юпитер У8 в 6д., Новолунието в Скорпион в 6д съвпад с Юпитер и Суперлунието в Телец в 12 също са подействали, ако състоянието е отскоро.
СЛЪНЦЕ СЪВПАД с ВЕНЕРА:  Социален успех,защита, любов към човека,облеkчава отношенията. Финансови успехи чрез лична привлекателност или емоционално въздействие. Това влияние подкрепя всяко действие. При млад човек - любов, женитба, при семеен - може дете. Обществени отношения, музика, развлечения, жизнерадост. Слаба/поразена натална Венера ) връзка, незаконна или с жена/мъж с лош характер
ВЕНЕРА СЪВПАД С МАРС : Пробуждат се ЛЮБОВНИ ЧУВСТВА. Проявлението им зависи от съзнанието и самоконтрола на човека. При самоконтрол и висок морал човек става жизнерадостен, привлекателен, весел. При слаби морални качества – твърде сериозни последици.

СД Венера съвпад Марс/Нептун в Скорпион съм имала на 28г. когато родих скорпито, беше непланирана бременност, плод на страстна любов, по план бях купила спирала Купър /с връзки и скъпичка тогава/и щеше да ми я поставят като ми дойде, че нямах цикъл докато кърмех водолейката цели 11м.; дойде ми и сложих спиралата чак следващата година, самоконтролът ми е бил слаб   ;D

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1293
« Отговор #1237 -: Ноември 27, 2024, 10:06:16 am »
Романтика, разбирам откъде другите видяха работната реализация при наличие на засегнати 3-6-8-10, но аз си държа и на чисто личностно-любовното. При прогрес Луна в пети дом на трон и дир.Луна върху възел, работата си е направо шик-шак-шок. Голяма възможност за "шоково" забременяване.
Още, смяната във външния вид и преобраза са също съвсем сигурни с Уран каре Венера и смяна на знака на Нептуна.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1238 -: Ноември 27, 2024, 12:55:27 pm »
Акрукс,преди повече от 10години .
Имаше сериозни последици. ;)

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1239 -: Март 18, 2025, 05:51:55 pm »
Имам дирекция Уран на к7 се е треснал.
В хармоничен аспект с нат.Меркурий в 9д водолей.
И все пак ,това е Уран......скоро ,след месеци и транзитен ще активира асц ми.
Ще ме бие тока.
Може да получа "просветление",да пусна антените в необятната банка на Акаша.
Леко го подминавам от известно време,но той упорито ми се набива в очите.Диспозитор на Слънце и Меркурий и по натал в точен тригон с к10.
Ще ме изненадат?Ще ги изненадам?Ще възстана?
В натала е в 5ти дом.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1240 -: Март 19, 2025, 10:54:23 am »
 СД УРАН съвпад с DES /УРАН опозиция с ASC/: РАЗРИВ на брачни връзки чрез развод или раздяла. Човек е склонен да търси свобода, ако е женен, а неговият брачен партньор е склонен на това още повече.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1241 -: Март 19, 2025, 05:13:17 pm »
СД УРАН съвпад с DES /УРАН опозиция с ASC/: РАЗРИВ на брачни връзки чрез развод или раздяла. Човек е склонен да търси свобода, ако е женен, а неговият брачен партньор е склонен на това още повече.
Да,това е най-популярната версия.Юни месец е точният съвпад.Откакто се върти на дсц ме бие ток,каквото и да пипна,все едно съм наелектризирана.Виждам искрата,която пускам.
Това е и 3ти дом на сина ми,тази година трябва да се дипломира с магистратура.Племениците също са по оста 1/7,края на родител.Може и гръм да ме удари.
По това време транзитен Юпитер ще е съвпад с нат.Луна.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1242 -: Март 19, 2025, 06:28:26 pm »
Сафо, копирала съм го от учебника, не е мое изследване, мога да говоря от първо лице за транзита на Уран през Десц. и 7д., по дирекция няма как да го преживея, след като наталния е на 6* от АС, не съм костенурка нито орлица  :)
Магистърската степен е по 9д., 12 дом показва завършването на магистър.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1293
« Отговор #1243 -: Март 20, 2025, 10:05:41 am »
Сафо, според мен силата на СД Уран ще се завиши и от предстоящите в перспектива транзити на Уран към личните ти планети и асц откъм Близнаци, а  ако търсим тълкувание, различно от несатурновото проявление на съществуващ брачен съюз  :D ;D, то може да се допусне:
Като у 10 - скандален имидж, промяна в това как си известна за комшиите и обществото. Ново амплоа.
От 7 дом - мъжът ти шумно да се прочуе, нетипично за него, противно на плутоновата природа, за която си споменавала
Ако отдавна има един конкретен трети обект при него, негласен - да стане явно или рязко скъсване на тези трети отношения, особено ако досега са били видими/известни
Предвид предстоящото каре към Венера ти - вероятно да станеш визуално неузнаваема, ако се подхлъзнеш по подобна акция на естетични корекции.
При съвпад с Луната, знаеш, класика за менопауза, ако не е било по-рано определено
Възможни са загуби в предишно поколение, да, ако Плутон се намеси и има соларни индикации
За познат, приятел - смяна на пол, обръщане на посоката, уранови брачни работи и при него, откъм Близнаци - клюки за това.
Ако ще търсиш трети дом на сина ти, промяна в говорене, начин на изразяване, да изчисти езикова особеност, ако я има или да придобие такава.
Предвид ъглите и у10, може да станеш Профи астро гуру - консултации, видео канал, видима чрез астрологията.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1244 -: Март 20, 2025, 12:34:52 pm »
Люба,благодаря за насоките!От Уран наистина не знае човек какво точно да очаква.Имам познат ,който преживя дирекция съвпад с к7,където е и Венера му по натал.Дъщеря му се омъжи,почина бащата на жена му(изненадващо)и неговият баща също.Смени работа.Вече минаха 7/8 години оттогава,бракът му е здрав и хармоничен,но пък се "запали"по окултното .