Жалко, Дракониада, транзитите са нищо без другото
Всичкото това са различни "предсказателни системи",които трябвало да посочват едно и също.Може би като гледането на кафе,тарото,руните и астрологията.
Ако ги комбинирам и извадя само повторенията значело,че ще ми се случи,ама не е гаранция,нито е гаранция,че няма да се случи аспект,който няма потвърждение в дирекциите и прогресиите .Ами аз нямам много време да изследвам в дълбочина незначителни подробности на всичките практики,но им хвърлям по едно око от време на време за протокола.И след като успеваемостта на предсказване по транзити ми е най-висока,използвам тях.
текущи дирекции-Юпитер(У6,У9) съвпада с Меркурий(У12,У3) в 9Д. :d030: как ще го тълкувате? Аз го тълкувам най-малко като чисто интелектуално обогатяване!И знаете ли,че нямам време да прочета половин книга,рядко имам време за филми.Нямам намерение да уча следващо висше обр.,нямам намерение нито желание да пътувам в чужбина.Здрава съм и не допускам болничен престой по У6 върху У12-дано сме здрави всички! :08: Интересно ми е чисто "академично" какво тълкувание бихте му дали и какъв транзит да чакам като Юпитер е в Лъв,по прогресии е във Водолей.....За мен това са безполезни практики.