Да де, именно според Зет е това което съм пуснала като карта.
Забелязала съм, че ако търся точен градус и минути при аспект - той започва в даден момент и свършва след брой минути, според това колко бързи са телата - например от 4:03 до 4:15. Отчитам първия възможен момент, в който съвпадът се случва
в случая 4:03 мин
И сега, някой, да се похвали, че е срещнал голямата любов през предни пентаграми, щото аз съм имала точни попадения и освен дяволски изчадия с обърнат пентаграм и среден пръст друго не съм срещнала. Та, ако има някой да подкрепи тази иначе красива теория- нека сподели :012:
Аз ще прегледам назад и ще споделя
Аз подхождам по друг начин при прогностика на Венера, с изключение на циклите й в солара. Не използвам принципът на Пентаграма.
Участъкът, където се случва обаче венерино затъмнение, следва да му се обърне по-специално внимание, както и в случаите на слънчево.
Сега през 2012г е било Венерино затъмнение, нали? Защото съвпадът на Слънцето и Венера е бил близо до нейните възли?
Имаше една тема на Лили за планетните възли - трябва да я разгледам пак и да видя къде бяха
Разглеждах ги и бях си направила отметки в една "нова тема", но нямаше интерес
Какво имаш предвид под циклите на Венера в солара? Имаше коментар, че когато венусар и солар са близо - има нов личен венерин цикъл, но горното ми прозвуча различно? Че съпоставяш съвпада Слънце-Венера със солара?
Алена, струва ми се, че картата, която си сложила не е направена в ЗЕТ. Коя е тази програма?
ЗЕТ е, но съм избрала едни настройки, които май се различават от масово ползваните
Гледам да не ми е много шарено и контрастно, макар, че би ми допаднало - значите по тип - огнен, въздушен и т.н. да са в различен цвят
В моя случай дори не знам защо са с различни тонове на синьото
ЗЕТ нещо иска да ми каже, но нямам уши да го чуя
Ето един екран: