Автор Тема: Познай събитието  (Прочетена 15941 пъти)

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
Re: Познай събитието
« Отговор #45 -: Юли 21, 2014, 08:39:57 pm »
Има предвид транзитния Марс, не е ли в точен тригон с нат. Юпитер или не го виждам правилно от телефона. Честито на приятелката ти! Покрай драмите на стрелчето във фирмата ни съм станала много сантиментална към бебешките истории в последно време.
De omnibus dubitandum est

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #46 -: Юли 22, 2014, 12:24:54 am »
Има предвид транзитния Марс, не е ли в точен тригон с нат. Юпитер или не го виждам правилно от телефона. Честито на приятелката ти! Покрай драмите на стрелчето във фирмата ни съм станала много сантиментална към бебешките истории в последно време.
Да, тр Марс е в тригон с наталния Юпитер, явно това е имала предвид Таня.
А картата не е на моя приятелка, преди две години когато загуби детето си беше дала данните и сега случайно ги намерих, записани в един стар тефтер, докато записвах данните на водомера и то ден, след като разбрах от обща позната, че е родила. Последната седмица доста скрити, написани в миналото неща намерих, а не мога да си обясня кое в натала ми показва тази тенденция. :017:

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #47 -: Юли 22, 2014, 12:30:52 am »
примерно обръщането на сатурн?

akruks

• Hero Member
« Отговор #48 -: Юли 22, 2014, 01:22:45 am »
примерно обръщането на сатурн?
е то дедото нали сега се обърна, а аз миналата седмица намерих скритите бележки- една на голямата дъщеря, на другия ден моя, но пак покрай голямата дъщеря, докато търсех една рецепта да ѝ пратя  :)
Може да е от Нептун, който стана ретро в градуса на наталния Уран в 12д или пък от тригона на тр Плутон У3 с наталния в 12д или от тр Марс У3,8 върху МП Уран/Иц

Happy58

• Гост
« Отговор #49 -: Юли 22, 2014, 09:24:31 am »
Тук няма да питам, какво е събитието, а само ще разкажа и можем да видим транзитите.
Преди 2г, на днешния ден тръгнах на почивка във Вършец, като беше планирано да съм там около 4-5 дни. Приключението започна още от автобуса към автогарата - глобиха ме 20лв, че нямам билет за куфарчето (тези малките, с колелцата). На автогарата се оказа, че не е автобус, а микробусче, в което едва се дишаше (добре поне че бях на отделна седалка). Във Враца се оказа, че пътя за Вършец е в ремонт и автобуса пътува не знам си откъде и колко. Добре, че имам там приятели и мъжа ме закара до Вършец. В хотела се оказа, че водата на външния басейн е леко минерална - разредена в по-голямата си част и почти студена (а във вътрешния хладка). Запознах се с интересна дама, с която обаче впоследствие се получи някакъв проблем. На втория ден на пазара във Вършец срещнах едно старо гадже, което страшно ме беше наранило (не знам какво правеше там - той е от Смолян по принцип) - изглеждаше много изпаднал, алкохолизиран и т.н. и аз не знаех, как да регирам, но след няколко минути се качи в един огромен джип :). На следващия ден явно всичко ми дойде в повече, чувствах се адски сама, и докато седях на кафето в центъра, изпитах силна болка, гледайки как хората са с някого и се наслаждават на живота - в следствие изпаднах в нервна криза. Станах и се преместих в хубавия хотел на Доган, там на алеята на липи ( или нещо друго беше) - от по-луксозната и спокойна обстановка се подобрих и  в този момент ми се обади брат ми, та от разговора с него се стабилизирах. Още тогава реших, че ще си тръгна (това се пада на 3. ден). На другия ден помолих един колега от фирмата да ме вземе (като си поех разходите де), но той е доста отнесено същество и беше решил на идване да мине през не знам си кой път, за да се наслади на природата, докато аз седях и чаках на педал, с изострени нерви.
В момента, в който стъпих в дома си в София, имах чувството, че съм минала през ада. :) Ето картата :)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #50 -: Юли 22, 2014, 09:38:56 am »
2 съвпада, 1 куинкос, секстил от юпитер към к2, секстил меркурий/меркурий

Tanya

• Hero Member
  • Публикации: 635
« Отговор #51 -: Юли 22, 2014, 09:48:49 am »
И транзитния Меркурий ретро.
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама

akruks

• Hero Member
« Отговор #52 -: Юли 22, 2014, 07:02:38 pm »
Тук няма да питам, какво е събитието, а само ще разкажа и можем да видим транзитите.
тр Слънце У2 в съвпад с Юпитер У6, съУ9, но в опозиция с Луната У1- първия аспект покзва вложените средства от теб за пътешествие, с цел подобряване на здравето, а втория аспект показва загубата на парите от глобата.
тр Венера У11 в сходящ квадрат с Венера У11 и Плутон У5 в 3д- срещата и запознанството с интересната дама, с която не се е получило да се сприятелите и да се забавлявате заедно.
тр Марс У5 в съвпад с Меркурий У12, У4 в 4д не ти е позволил да се забавляваш и релаксираш, върнал те е към стари спомени/мисли
Луната У1 в 3д е тръгнала на кратък път, но по пътя е извършила опозиция с Хирон и с ретро Сатурн У7, 8- сблъскала си се ненадейно със стар партньор, който те е наранил.
Луната У1 се завръща у дома в 4д, в квадрат с натална Луна У1 и Юпитер У6- подсилила е същите тези аспекти от страна на тр Сатурн в 4д -  дискомфорт, свързан с минало, партньорства, както и хиперболизираното усещане, че си минала през ада

Happy58

• Гост
« Отговор #53 -: Юли 22, 2014, 07:34:45 pm »
Вече никакво пътуване без астрологичен прочит преди това :) - макар че тази съб/нед тръгнах на път при квадрат на Марс към У1 :) (но пък не го бях видяла, защото просто не си погледнах картата преди да уговоря пътуването)

В анализа на акрукс ми лисваха 12 и 4 дом - това не успях да се сетя като причина за психическия ми дискомфорт, както и глобата първия ден.

:08:

akruks

• Hero Member
« Отговор #54 -: Юли 22, 2014, 07:52:21 pm »
Вече никакво пътуване без астрологичен прочит преди това :) - макар че тази съб/нед тръгнах на път при квадрат на Марс към У1 :) (но пък не го бях видяла, защото просто не си погледнах картата преди да уговоря пътуването)
А забавлява ли се, понеже Марс е У5?

Happy58

• Гост
« Отговор #55 -: Юли 22, 2014, 07:58:20 pm »
А забавлява ли се, понеже Марс е У5?

Оооо, да! По-скоро, нещо като творческа изява, отколкото забавление в чистия смисъл. Не съжалявам ни най-малко, и ако цената е да съм болна няколко дни, нямам против :)

Интересното е, че проблемите пак си започнаха от началото, още от гарата :) Но края на това пътуване си беше вече друго нещо :)

Happy58

• Гост
« Отговор #56 -: Юли 22, 2014, 08:01:22 pm »
Обаче, аз още не мога да схвана, кога да отчитам старите и кога новите управители на знаците. Сега четох и анализа ти за раждането - там пак са старите, а аз като гледах картата, не знаех кои да отчета.  ??? ???

Happy58

• Гост
« Отговор #57 -: Юли 22, 2014, 08:59:22 pm »
Оооо, да! По-скоро, нещо като творческа изява, отколкото забавление в чистия смисъл. Не съжалявам ни най-малко, и ако цената е да съм болна няколко дни, нямам против :)

Интересното е, че проблемите пак си започнаха от началото, още от гарата :) Но края на това пътуване си беше вече друго нещо :)

забравих да добавя - квадрата се прояви в много натоварен ден - като започнахме в 11ч, та откарахме 1 смяна до 17ч, и втора смяна от 20ч до 23ч :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #58 -: Юли 23, 2014, 12:31:42 am »
Обаче, аз още не мога да схвана, кога да отчитам старите и кога новите управители на знаците. Сега четох и анализа ти за раждането - там пак са старите, а аз като гледах картата, не знаех кои да отчета. 
Ами и стари и нови се гледат, в картата, за която споменаваш например У1 може да е в квадрат със стария У5, но е в знаков секстил с новия У5, което е наклонило везните към положителна развръзка след преодолените трудности от квадрата.