ДРАКС, не съм сменила религията все още, нито пола. По-скоро търся общото, и в индийските трактати има неща, които съм ги срещала в т. нар. парапсихология.
ДЕЛФИ, аз съм бавна в развитието на 9 дом, там имам сатурн / и венера/. Уран ми е бил чужд като енергия дълго време, обаче светилата ми са в 11 и като не разбирах много водолейското четох при Аройо, че смисълът е-да намериш нещото, начина, себе си-"истинското ви предназначение като личност, чиито резултати /от интереса и търсенето/ може да срещнеш дори в следваща инкарнация". Също-удовлетворението от намиране със сигурност на истинската ти цел в пътешествието на живогта, аз го разбирам и като повече свободна воля.
Той още твърди, че по-силно осъзнати за уран ставаме ,когато сме изплатили кармата, условно, към роднини, мъж, децата вече са си поели по пътя и остава време-за себе си, казва-доста след първия сатурнов възврат идва инсайта, значи дедо-бирник първо прибира заложеното. Аз лично развих непукизъм, много як, но то не е само от това.
А 9 дом е свързан и с дхарма-подобно значение.