Апропо, някой успявал ли е досега с подобни "похвати" (визирам съвета за проработка на Happy) да смекчи действащи тежки аспекти и да не се стига до драматични събития и последици?
Да, отчасти съм успяла. При съвпад на тр. Уран с нат. Марс /у5 и една от доминантите/ съм започнала продължителна любовна връзка, най-трайната и удовлетворяваща от всички предишни. Нямаше раздели, любовни скандали, неразбирателства във връзката и форсмажорни обстоятелства по време на този транзит. Но има важна подробност - отношенията във връзката бяха поставени на приятелска и по-либерална основа, имаше взаимно доверие. Имаше драйв, искра, с лек привкус на "табу" и това поддържаше взаимния интерес.
Проработки по Плутон обаче не ми се получават - при все това, че не съм от хората, които изразяват най-негативните му качества, тъкмо обратното. Каквото има да елиминира от живота ти, в една или друга форма, просто ти го взема, безапелационно. Не те пита дали си готов. Но ако нещо вътрешно те задушава, спира ти кислорода и става деструктивно и отровно за теб, ще го изтръгне от живота ти.
Специални похвати не съм използвала, просто е въпрос на характер, подход към живота, възприятия.