Преди всеки ден гледах транзити и т.н., но напоследък никак не намирам време. Сега се загледах, че Уран доближава тригон със Слънцето ми и редположих, че ще е догодина - след ретроградието. Та реших да погледна - през май 2018г. Чукнах една карта за 12 май - да е сходящ тригона и за пореден път се убеждавам как няма нищо случайно - дори в произволното избиране ан дата за транзита
1. тр. Уран в съвпад с тр. Меркурий в тригон с нат.Слънце - У6 в 10 дом.
2. тр. Уран - ингрес в Телец
3. тр. Венера - съвпад с нат.Марс на ИЦ
4. тр. СЛВ на К6
5. тр.Слънце - съвпад с ЮЛВ
6. тр. Юпитер - съвпад с нат.Венера
7. тр. Полутон - секстил с нат.СЛВ
8. пр.Луна на 5 градуса от Асцендента
9. СД МЦ в точен квадрат с нат.Уран
10. СД АС/ДС - в последен градус - пред ингрес
Наясно съм, че една дата нищо не променя, но пък толкова на куп транзити. И друг път е имало 2-3 критични едновременно и съм била на тръни. Сега наистина ми стана интересно. Ще видим, има време. След пеструктурирането - може да предложат прекртяване ан договори с обезщетение и да си "почина" :012: Уж за ноември месец е обявено, ако не ни продадат до тогава. А през декемвру на връх солара ми, започва нов сикъл Слънце-Сатурн.
Аз бях гледала, че големи промени предстоят през 2018-2020г. Но сега ми се изостри вниманието, трянва да видя кога Юпитер ще застане директен над Венера, понежа на 12 май е ретро. И така, да си разгледам