Автор Тема: Транзити на Уран  (Прочетена 327028 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14070
    • https://victoryastro.blogspot.com/

Люляк

• Newbie
  • *
  • Публикации: 27
Re: Транзити на Уран
« Отговор #1306 -: Юли 23, 2025, 04:57:00 pm »
 Уран удари Сатурн в съвпад в моя 6ти дом както и предполагах. Днес са обявили че ще съкратят целия офис в БГ в края на годината. Точния съвпад е на 26 юли.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7937
« Отговор #1307 -: Юли 23, 2025, 07:57:06 pm »
Люляк,при теб Венера е управител на 6ти дом и е критична в последен градус на Овен по натал.В солара за тази година ,к7 е съвпад натална Венера.
Разбира се и Уран има "пръст",но той е по изненадите.Ретро Меркурий сега като диспозитор на Сатурн,обаче за мен Венера играе по-важна роля относно работа .

Люляк

• Newbie
  • *
« Отговор #1308 -: Юли 24, 2025, 01:25:01 pm »
Благодаря Сафо , може би си права. Притеснявах се за тоя съвпад - Уран /Сатурн и може би затова веднага го свързах с него.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14070
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1309 -: Юли 24, 2025, 02:26:54 pm »
Притеснявах се за тоя съвпад - Уран /Сатурн и може би затова веднага го свързах с него.
А всички ли в офиса имат този съвпад , че нали ще закриват целия офис в Бг? Помисли и от тази гледна точка , иначе транзита на Уран носи неочаквани неща, добри или лоши, в дома където преминава. При мен все още е в 9д. и се надявам докато е там да се сдобия с нов компютър и издам третата си книга, планувана преди пандемията още, с новите стихове от 2015 насам... Но животът е това, което се случва докато кроим планове за бъдещето – Джон Ленън

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12854
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1310 -: Юли 24, 2025, 05:09:20 pm »
Люляк, виж натален Мц, управители, колко и как са активирани в соларната карта, както и сол. Асц и сол. Мц.  Нито Уран, нито 6 дом имат отношение към :
Цитат
Днес са обявили че ще съкратят целия офис в БГ в края на годината.
Офисът не е твой.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Люляк

• Newbie
  • *
« Отговор #1311 -: Юли 24, 2025, 08:47:34 pm »
Соларен MC ми е в 8 натален  - akruks ми беше предсказала че или ще загубя работата си или ще ме понижат в кариерата. Ето че започва да се случва. Соларен ДС пък ми беше стъпил върху натална венера която е управител на 6ти и се намира в последния градус на Овен. По профекции - Венера ми управлява годината.  Уран ми е в 7ми соларен