Уран е У4, разположен в 1-ви дом. Единствения му аспект е опозиция срещу седмодомното ми Слънце, но за сметка на това, аспектът е най-точният в картата ми-само 36 минути.
Не мисля, че отсега нататък Уран ще обръща и преобръща, каквото и да било. При ингреса си в Овен, Уран навлезе в мой 6-ти дом, чаках да донесе промени по сигнификациите на дома, изчаках го да мине и по-навътре, където направи съвпад с мой ЮЛВ цели четири пъти! Формира, повтаря и потретва и тригон към МЦ и натален Марс там, не съм си сменяла работата в периода, напротив!Това в рамките на вече близо 3 години, останах си само с чакането
Предварително си прочитам най-прилежно от множество източници, какво на практика би донесъл даден транзит. Ако не е събитие А, то тогава със сигурност ще е Б, а пък може и В...по тази логика, стигнах до края на азбуката без резултат. Виждам, че става така на практика сега и при съвпада му с Луната. Какъв времеви толеранс все пак да му отпускам, нали това уж е Уран?!
Както и да е, поредното доказателство за неработеща външна планета при мен. Спецификата на картата ми позволява що-годе добра познаваемост на бъдещи тенденции , само когато се следват методите на антична астрология. Марс например, винаги ми е чуден показател за точно определяне на тайминга на дадено събитие.
сега прегледах моя Уран какви ги е вършил
- в периода 2010-2011 е минал над Хирон, Сатурн, МЦ и опозиция Слънце. Честно казано, никакви събития нямаше. Сатурн ми е У7, но смяна на партньор нямах. По МС - загубата на интерес към работата ми. А по Слънцето - докара ми едно вкарване в любовен филм за 1 седмица и последващо емоционални тегоби от около 3-4 месеца. Уран ми е У9 и У8.
През пролетта на 2012 влиза в орбис на опозиция с Меркурий и веднага връща в ретро. И след една година вече прави точния аспект. Това е съпроводено и от прогр Уран върху куспида на 5 дом, квадрат на Плутон към Меркурий, тригон нептун към Слънцето. През този период (2012 лятото) аз започнах с нумерология и астрология - постепенно, на части. Верно, че беше изненадващо, но и много натрапчиво, безкомпромисно. И тогава напуснах работа (но това е по нептун)
Така че, не е задължително нещо да се случи, ако не е подкрепено от някакви други показатели.