Много интересно това с възвратните карти. Направих си и аз за два възврата назад и за следващия след 3 години. Много интересно! Ето текущия ми. Още не мога да го осмисля, толкова много информация е всичкото това, и солари, и затъмнения, и карта на сатурновия си направих... сега не мога да се отърва от Девата в себе си. След малко ще си редактирам поста да кажа няколко думи по тази карта.
Тъкмо написах и замина... Домовото положение ми се повтаря. Юпитер във 2, пари все отнякъде се намират, даже когато Сатурн се върна по родните си места и омаза финансовото положение. По едно време изкарвах много, но с Уран в 6 има голяма нестабилност на работните места. Промени ми се много ценностната система в периода, особено след сатурновия възврат, който съвпадна с юпитеровата опозиция на този цикъл. Плутон и Слънцето на ИЦ донесе постоянни ремонти на всякакви жилища, смяна на местоживеенето (пак), отделихме се с мъжа ми самостоятелно (съвпадът е върху наталния Нептун У7), семейството ми ми влияеше прекомерно, намесваше се много, после се отърсих. Гледах възрастна роднина докато почина, това беше тежко. Напоследък се сближих с баща ми, отношенията ни търпят много голяма промяна.
Иначе периодът и на преживяване е като по карта - на квадратчета. С години се чувствах блокирана в ситуации, от които не мога да мръдна, особено в работата - квадратите на Уран от 6 към Меркурий У/АС/МС и Луната. Не можах да се дипломирам навреме от много работа.
Следващият ми Юпитеров възврат ми изглежда много по-приятен и дано да е такъв.