Втората карта ли е вярна и ако да ,някой или нещо/ситуация са ти помогнали /"подарили" статус ,не знам дали е личен или обществено-професионален ?1? Би трябвало да си Изтеглила по някакъв начин "печелившо " билетче,не съм виждала натала ти и не знам в коя сфера ,дано да си човек ,който улавя "почукалата " му възможност.
Рени, двете карти са верни
Само че първата е на първия възврат ( когато съм била на 12г . 1998-ма е било), а втората е на втория възврат, който се случи преди горе-голу 4 год през 2010-та.
Повече инфо мога да дам по първата, защото периода е приключил. Дано наистина някой ми "подари" това, за което говориш от втората карта в идните години, макар че при мен подари означава яко заслужено. Юпитер уж ми е силен в натала и добре поставен, но е връх на тао ( квадрат със сатурн и хирон) и понякога не ми носи това, което очаквам :012: ( аз аз явно очаквам доста, но и давам много)
При възвратите нещо ми се е давало и след това взимало ( по сатурн). Четох веднъж, че този аспект ( квадрата юпитер-сатурн) означава, че нативът е имал много шансове в предишни животи, които е пропилявал с лека ръка. Бих казала, че има логика, защото в този живот ми се дават само доста заслужени и леко изтрадани шансове. И да, смея да твърдя, че мога да ги използвам добре и да се възползвам от ситуацията, но трябва да имам сатурново търпение , за да ги дочакам.
Прикачавм и натала, мисля че го има по разни други теми, но не ми се търси сега.