Flora,благодаря за споделеното от теб ,но ме интересува , ако Луната ти е в Рак ,дали вече тр.Плутон я е засегнал с опозиция или в Риби чрез секстил и ако да ,какво е проявлението при натален секстил между тях ?
Рени, да, опозицията мина отдавна, Луната е на 2 гр в рак почти, още при ингреса се усети. Но имаше още много фактори както споменах по-горе, уран беше тогава в съвпад с МЦ и мерк, транзитен сатурн във везни отделно ме атакуваше от иц и 4ти . Опозицията беше по оста 6-12. Бяха засегнати теми по 6ти (работа, ежедневие, навици, проблеми в работа, обучение, квартири, документи, раздяла с близки приятели, които се преместиха и тн. ), и по 12 ( трансформации ). При ретро движението и втория точен аспект - преместване, но още врзъка с минали ядове по разни въпроси и така. Също преодоляване на последтвия след раздяла и ново запознанство (пак по кармични теми на 5ти)
Тогава срещнах и един специален човек, моя мнго добра приятелка в последствие, един от най-близките ми хора и до днес (която много ми помогна в този период).