Дракониада, а ти смяташ ли ,че ако си прочела "Приказки от 1001 нощ " ,си се трансформирала в арабска принцеса и си дръпнала с едни гърди напред-еволюционно ,заради предпочитаният в арабския свят женски образ ?
Удивителен коментар!Е точно аз не смятам,че астрологията или "1001 нощ" дори да ги наизустим са способни да ни трансформират в арабски принцеси или Бог знае в какво.Но другите масово получават трансформации само докато четат.
И аз се почувствах различна като бяла гарга.
Не съм запозната да има техники за трансформация чрез четене на астрологията или която и да е друга книга,та не Плутон,а и целият Млечен път ако ще да щурмува транзитно СЛВ.
Опитвала съм се да получа отговор на въпроса като как се изразява трансформацията,но не мога да разбера хората как си възприемат метаморфозите.
Например една от моите реални метаморфози е от идеалистичното приемане на това,че парите нямат значение в "любовта" да добия сигурност,че всичко трябва да започва от парите.Този принцип започна да се формира на У8 съвпад с К8-Плутонови работи.
На мен ще ми е интересно да науча за чужди трансформации по Плутон,У8 или лични планети,попаднали в 8 Д.