Този път се надявам да е символична смъртта и да стигна духовно просветление.
Дракониада, понеже те вълнува темата за К8 , ето споделям-когато слънце-У1 получи квадрат от тр.уран в 8д., съвпад с ЮЛВ и в опозиция със собственото си рождено място, а там е съвпад с плутон, УЛ на 4 и др....почина баща ми, не аз. Слънцето ми е Хилег. Миналата година имах транзити на Плутон, у-л на ИЦ към луна-у-л на 12 дом, още-управителят на 8-нетун направи my self квадрат към себе си, натално е ситуиран в 4 дом....още пр. луна беше на 29 водолей-почти на ДСЦ и с квадрат към нептун рожден. Та, участваха всички "трудни" за живота домове, вярно, без у1. Тогава почина майка ми, не аз.
Иначе, чувствам, логично е като нептун си достигне дали ЮЛВ на 25 риби, ще направи куинконция със слънцето откъм 8 дом. Отделно, и натално слънце-нептун, У-ли на 1 и 8 домове си имат куинкос апликиращ. И-може би като планета у-ла на 8 в 4 натално, достигайки 8, ще има шампанско във ваната :85:, или заблуден край-не разбираш, че отлиташ. :engel016:
така, или иначе, животът преполови, а куинконса още не ми е съвсем ясен, Марч/Евърс казват, че като показател за здраве си е дори /форс/мажорен аспект.
Не съм гледала и у-л на 4 като как ще е ситуиран тогава, защото инстинктът ми за живот е по-силен. :29:
Знам, че 8, управителят му е причината за смъртта, а 4-краят, добре е да има и нещо към 1, иначе не е логично.
Обаче пък, сега ми хрумна, ще се ректифицирам набързо тогава.