иЗВИНЯВАЙ, съвсем засега добронамерено питам, защо ти е нужно това с предсказването на смърт. Постфактум-винаги се намират астропоказателите. Често не са това, което пише, понякога е тр. юпитер на асц., или тригони към 9, не 8 дом-заради отиването на други далечни места, някои казват-9 дом заради освобождението на душата.
Знаем за Джон Дийн, който се е самопредксазал и -изпълнил заложената от себе си програма за смърт. И е бил добър, и друго-последните дни времето може да бъда разтеглено от ден, до месеци...все пак ще влезе в падежа та аспекта. Понякога се компресира, или-напротив тече в каданс времето. Защото всички са свързани, нещо трябва още да разбере, научи, натива, или другите.
Обикновено в часа на умиране, луната не прави точен аспект-транзитната.
Ти губила ли си хора, които обичаш?
При мен така са поставени нещата, че с известна приблизителност знам кога ще е този важен момент за мен. Мога да споделя за близки, но ми е кощунствено. Защото намирам малко плутоново намерението да се владее територия, която е неизвестна. Виж, ако имаш застъпен 8 дом натално, разбирам интереса.
Ако намериш добро уравнение и си /мислиш/ че знаеш кога и колко ще е, ще го съобщаваш ли, или просто ще го знаеш? Заради научни интереси, да , и смъртта би могло да е познаваема като тайминг...