А при мен пък ще е на ИЦ откъм 3 дом, 4гр от Слънцето - това дали се брои съвпад? тригон към Луната, опозиция на Сатурн и Хирон ... нещо доста станаха аспектите. Абе не се ли гледат само съвпадите и опозициите с натала? Слънце е У2, а сатурн у7. Да опитам да тълкувам - пари, партньор, негативен аспект - значи ще давам, обаче ИЦ не знам къде да го вместя.
ама и аз бързам като пале пред майка - всъщност пълнолунието задейства правоъгълник в картата - Слънце/ИЦ + Луна + Сатурн + Юпитер, 4-7-10-1 домове. Това вече не ми е по силите за тълкуване - някой ще се опита ли? В литературата има противоречиви мнения за този правоъгълник.
да дам някаква обратна връзка, ако искате .....
от понеделник съм под постоянно напрежение от страна на шефа, направо съм изцедена, но благодарение на знанията си вече се опитвам да бъда по-мъдра и да не се паля толкова. Не че ми е лесно - хич даже, но поне го осъзнавам и го правя. И причината да го правя е факта по 2 дом
- заплатата
Следващото случено .... то е и в духа на месечния лунар - продължават да се изясняват отношения с интимен партньор като опитвам да следвам съвета "обърнете внимание на връзката, а не на партньора"
И двете събития са по опозициите на правоъгълника. Благодаря на Вселената/Бог и т.н., че този път вече подхождам по друг начин. Преди години щях вече да съм подпалила моторетката
Приятен ден на всички