Автор Тема: Спортни хорари  (Прочетена 158802 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 13020
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Спортни хорари
« Отговор #465 -: Юли 19, 2026, 09:41:22 pm »
а Венера не стана ясно дали е похотлива, но определено беше стерилна.

😅😅😅

Предаде ни тази Венера! 😒😄
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 13020
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #466 -: Юли 19, 2026, 10:00:36 pm »
guapa79, права си, Венера в периода има и достойнства, както есенциални така и случайни.

„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14384
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #467 -: Юли 19, 2026, 10:17:56 pm »
Испания – Аржентина
 началото на мача , 21:06ч централно европейско време

akruks

• Hero Member
« Отговор #468 -: Юли 20, 2026, 01:05:32 am »
ФИНАЛ

Испания – ВАРжентина

Испания символичен домакин по АС – ще играе с червените фланелки (с жълти кантове) и сини гащи. Тук вече секстилът Марс –Сатурн е точен, опозицията Юпитер – Плутон също.
Луната във Везни в 5д за отсрещния отбор – ще има красива игра, довечера ще знаем кой ще е противника на Испания с красивата игра. Испания ще играе традиционна, по-консервативна игра, но голове ще има и за двете страни, за Испания повече и логично ще спечели. Като цяло ще е равнопоставен мач, изравнени сили, тежка битка, шампионска. Испанският крал ще присъства със семейството си, променя си ангажиментите да е свободен за тогава, днес казаха... Регул на южния възел до МС за Испания, минал опит с щастливата кралска звезда, като за кралска купа  :) (мечти, мечти...)
Спечелихмеееее , ¡Viva España! 

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8401
« Отговор #469 -: Юли 20, 2026, 08:07:04 am »
Акрукс,браво отново!
Значи падналата Венера на ъгъл,Аржентина видяха падането си.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4697
« Отговор #470 -: Юли 20, 2026, 11:02:56 am »
Този път не ми е кофти за Аржентина-не играха, само вратаря. Не знам каква беше треньорската стратегия,но ги закопа. Хич не ми хареса за финал, ебаси дългата агония. Относно метода не знам дали не е най добре да се комбинира с истински хорар и натални карти за по-голяма сигурация, ако има въобще такова понятие. Щото по събитийната карта все едно за други отбори говоря или обърнати. Никак, ама никак не ми хареса, добре че нямаше дузпи, щото с този американси цирк на полувремето, забравих какво гледам.

akruks

• Hero Member
« Отговор #471 -: Днес в 04:50:02 pm »
Щото по събитийната карта все едно за други отбори говоря или обърнати. Никак, ама никак не ми хареса, добре че нямаше дузпи, щото с този американси цирк на полувремето, забравих какво гледам.
На мен пък ми допадна кратката културна програма в повката между двете полувремена  :) А по картата , освен играта, за победа гледам връзка между У1 и Мс, Марс У1 за Испания е в сходящ хармоничен аспект с МС , отделно Регул е на испанския МС, докато Венера У1 за Аржентина няма аспект с МС или с У10, извършила е опозиция със северния възел до техния МС