Без да разбирам от хорари ще опитам да направя прогноза.Мисля,че Пулев ще падне.
Трз Сатурн(авторитетът на Кличко) ще му спече от Скорпион телешкия стелиум и не го виждам да запази дух,въпреки подкрепящият Плутон от Кзр.
За Кличко този мач е много важен и няма да предаде титлата си без борба на живот и смърт.Натално има Плутон опоз на Слънце и квадратура на Марс и квадратурата,която ще получи от Марс и Плутон към слънцето мисля,че ще развият много положителна енергия,която не е стагнираща като опозицията на Пулев от Сатурн.
Кличко по рождение е свикнал на ударите в своя натал между Марс,Плутон и Слънцето и това му е обръгната рутина.Така че не мога да го видя като изгубил.
Пулев натално няма подкрепящ аспект от Сатурн,а позицията на Плутон в него тълкувам като липса на отношение на планетата,за това не вярвам от транзита да има съществена полза за изхода на двубоя,освен че ще се състои.
Хороскопът на Кличко е много по-дълбок и мощен,като в момента е многостранно активиран и мисля,че ще остане титуляр на световната титла. Трз Уран също активира Слънцето,Марса му и Плутон,така че е възможно след някоя сериозна атака изненадващо да нанесе решаващи удари. Освен това Сатурнът му не страда от транзитите,така че не може да изгуби сигурността и ценностите си.
Ето му и натала без час
Чудех се защо симпатизирам на Кличко,а той бил много кардинален със съвпад на Марс и сатурн в знака на Рак. Като казахме Рак и двете планети там Пулев няма дори наченки на скорпионов ресурс,с който да опита да разбие защитата на Рак,а знаем,че защитата на Рак и Скорпион не може да пробие.
Като поразгледах наталите не мисля,че има много надежда за Пулев.Има само Слънце съвпад с Марс(звучи ми елементарно на другия фон).