Ами то картата е по въпроса на witch, който въобще не е зададен правилно, затова и картата е нерадикална...
Сега пък видях афиш на радио Фреш, на който е изписан час на срещата 23:45, а не 21ч, за който направих събитийната карта, та по новия час картата излиза с лъв и Юпитер на АСЦ подобно на хорарната карта, която гледах преди няколко дни, но там Кличко е по 7д, като назован първи, а тук по 1д, като символичен домакин и победата е за нашето момчеее, давай Кобраа! :13:
да, видях, че witch е задала въпроса, а кабала е построила картата. принципно наистина не е зададен по правилата въпроса, но все пак не можем да очакваме, че всеки , който задава въпроси е изчел предварително няколко книги за хорарна астрология.
специално за въпроса на witch е ясно, че тя пита за предстоящата среща на пулев, а не по принцип дали някога ще бие кличко. ясно е също, че основният й въпрос е дали пулев ще победи /поне аз така го разбирам/. може би картата е нерадикална, защото отговора не я интересува чак толкова много, не е значим лично за нея. ами witch .... кажи по какви причини зададе въпроса
както и да е, забелязала съм, че ако нещо няма да се случва, все се получават нерадикални карти /ако в картата няма никакви положителни аспекти/.
този спорт не ми харесва изобщо и не го следя, но дано пък нашия бие все пак.