MayFlower, прочетох, че при теб е било от равноденствен МС към нещо си, а и нали пишеш, че гледаш равноденствените ъгли към натала, а при мен е обратното - но явно и това се гледа. Ще го имам впредвид следващите месеци то и други разни работи го потвърждават това с МС-то, та .... да видим Сега ще прегледам и съвпада Нептун-Мерк
:clap:
прегледах го - 9 дом, ама без аспекти, поне не до 5 градуса орбис. Добре де, пак ще сме на вълна чужбинска щото философската не ми е много по вкуса
Мерси за поправката Happy!
Гледала съм картата за Новолунието в Козирог вместо тази на зимното слънцестоене :012: Много стрес ми се събра тази седмица, и си пролича веднага!
Права си, имала съм съвпад на всички оси на зимно слънцестоене с мои ъгли/планети:
-АЦ зимно слънцестоене съвпад натално МЦ, разликата е само няколко минути-фокус върху кариерно развитие, най-общо казано
-МЦ зимно слънцестоене съвпад натална Луна, два градуса орбис-Луна съуправител 9-ти в натал, много работа по съответните теми
-ИЦ зимно слънцестоене съвпад натален Плутон, един градус орбис-тук не съм усетила да има проявление