Според мен изобщо не трябва да разчитаме на някакви господи-мосподи и там когото и да е било - като нещо не ви хареса, има няколко избора, от които си тръгвате удовлетворени и никой от тях не включва да си стоите на задниците и да чакате някой друг да дава възмездие вместо вас. Или се примирявате с нещата, такива, каквито са, прощавате и си продължавате напред - и това е в повечето случаи най-доброто, което може да направите ... но понякога ми се струва, че от толкова много от това някакви хора ви приклещват в един ъгъл, където отнемат правото ви на благата, които принципно ви се полагат. И ако има нещо, което мислите, че ви се полага и някой ви го е взел, трябва да си го вземете сами. Не за да му е гадно на някой или да го боли, а защото имате да избирате между благоденствието на наглия Сульо и вашето собствено.
И аз не вярвам в възмездието, продиктувано само от нашите деструктивни, кофти емоции, това е просто трупане на лоша карма и е безкрайно до положение, в което напълно се озлобим - защото на чужд гръб и 100 тояги са малко. Обаче го има това, че "На всяко действие има противодействие" и в този ред на мисли, понякога противодействието сте вие и ходите срещу природата си и срещу цялата Вселена, ако си седите и нищо не си правите. Но всеки случай трябва да се преценява индивидуално.