Автор Тема: Срещи на участниците от форума  (Прочетена 43172 пъти)

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
Re: Срещи на участниците от форума
« Отговор #75 -: Юли 31, 2014, 08:32:02 pm »
Сигурно повече си обиколила от мен, при мен нещо с пътуванията поне за сега не се получава. По принцип обичам да пътувам, но все не ми остават време и средства, надявам се за в бъдеще да не е все така.  ;)

Happy58

• Гост
« Отговор #76 -: Юли 31, 2014, 08:32:58 pm »
Вие там на север можете да си ходите на гости, но сега проверих пътуванията от София за Русе .... ами то си е сериозно приключение,  :57: :57:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #77 -: Юли 31, 2014, 08:37:07 pm »
С ретро Сатурн съм в 9 дом, интерсептиран, във фиксиран знак - с пътуванията в чужбина съм на Вие. Досега не съм имала такава възможност.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #78 -: Юли 31, 2014, 08:39:00 pm »
Скоро ходих набързо в София, че брат ми ставаше доктор на правните науки и ходи на защита в София - и аз с него за морална подкрепа.  :012: Отиване и връщане в един ден - не питай какво приключение беше. Че и с влак бяхме.  :012: :012: :012: После два дена не мога да си отспя.  :012: :012: :012:

А за пътувания в чужбина - ходила съм само на една екскурзия в Гърция и много ни бяха прецакали, до направо се депресирах вместо да си прекарам добре. Чак не искам да си спомням.  :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #79 -: Юли 31, 2014, 08:40:10 pm »
Сигурно повече си обиколила от мен, при мен нещо с пътуванията поне за сега не се получава.

Гледахме паметници - основно църкви, манастири, възрожденски къщи и спяхме по хотели - мизерни, ама голямо приключение. Спомням си как в х-л Славянска беседа в София (преди да го реновират) леглото на една моя колежка се разпадна, след като си облегна главата на ръба - мъже не сме канили в стаята.  :d030:

А за Сандански имам особено приятни спомени - щях да се влюбя само за една вечер в едно шопче.  ;D
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #80 -: Юли 31, 2014, 08:52:58 pm »
При мен в Гърция ни бяха настанили в някакъв хотел, отделно от цялата друга група, беше си кофти. Бяхме като чужденци. И в първата ни стая имаше хлебарки. Човека ни я смени и ни сложи в някаква, в която изобщо не влизаше светилна, имаше един блок точно залепен за прозореца. Това е най-малкото, де. Върха беше като на връщане климатика на автобуса се счупи, щяхме да пукнем от жега.

Happy58

• Гост
« Отговор #81 -: Декември 22, 2014, 08:11:30 pm »
Какво ще кажете за една новогодишна среща - поне за софиянците .. или тези, които са в София по почивните дни.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #82 -: Декември 23, 2014, 12:34:30 am »
Ако може само да се знае кой ще ходи… нещо като списък на гостите. Има хора, които много искам да видя, и едно-две изключения, които изобщо не държа да виждам.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #83 -: Декември 23, 2014, 03:32:14 am »
Ако може само да се знае кой ще ходи… нещо като списък на гостите. Има хора, които много искам да видя, и едно-две изключения, които изобщо не държа да виждам.
списък с гости, все едно Хепи у тях на двора ще посреща участниците в срещата  :)
аз няма да присъствам, така че тези, които не искат да ме виждат може да въздъхнат облекчено  :012:

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #84 -: Декември 23, 2014, 09:18:26 am »
Happy, аз може да се разходя до София другата седмица, защо не- приключение ?!?  ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Happy58

• Гост
« Отговор #85 -: Декември 23, 2014, 01:35:17 pm »
Ами хайде, казвайте, ако има желаещи .....

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #86 -: Декември 23, 2014, 04:55:11 pm »
Ako бяхте го организирали около Никулден, щях да намина. :)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #87 -: Декември 23, 2014, 07:06:24 pm »
 :) На тези,които ще присъстват пожелавам приятна и весела сбирка!  :08: :58:
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6498
« Отговор #88 -: Декември 23, 2014, 08:05:57 pm »
В Русе не съм ходила и нямам никакви впечатления. Казват, че градът е хубав, с много запазени архитектурни паметници, стари сгради.
Ако отидете в РусИ, ще може да видите и легендарната сервитьорка. Нали и тя е от там.  :012:

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #89 -: Декември 24, 2014, 10:35:59 am »

ако дойдеш нарисуван като персоната от ника ти няма нужда от списък  :72: