Изнамерих тази тема, но реших да отбележа за един случай с ИЗГОРЕН Меркурий на една позната, която наблюдавам през последните 5 г.
Слънце 17°50 в съвпад с Меркурий R 19°20' в риби.
Меркурий в опозиция с Луна, в тригон с Марс (в рак) и Плутон, секстил Уран, Нептун, квадрат със СЛВ.
Изключителна манипулаторка и лъжкиня. Умее да извърта всичко в своя полза, като ползва всякакви лъжи.
Вчера разбрах, че е член на религиозна секта от много години (няма да пиша коя, за да не засегна някой оттук и вземе да се обиди). Отделих малко време да прочета в какво точно вярват там и на какво се молят. Всяка седмица тази жена ходи на някакви събрания с проповеди. Но всъщност говори едно, а действията ѝ са съвсем други. Много често вреди на другите с лъжите си. Мен ме "натопи" в няколко конфликтни ситуации през последните години. На мен говори едно, на другите друго, а истината е трета. Но другите всякаш са толкова омагьосани от нея, че изобщо не могат да я усетят.
Но между другото познавам още няколко жени, които са членове на тази секта и има доста общо между тях, което може да се обобщи като - "Не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти говоря." На дали всички са такива, но тези които познавам са кофти хора.