Entice, това е твоята западна карта, нали -
http://astra.la/forum/index.php?topic=359.msg8883#msg8883 ? В такъв случай ведическата, която ти е построила страницата, не е вярна. Страницата вероятно отчита часовата разлика като GMT+1, докато правилната за България за твоята дата на раждане е +2. Изобщо за България няма как да е 1 час (лятното време е 3 часа) - колосална грешка в страницата.
Първият брак между 2002 и 2008 ли е бил сключен? Тогава е текъл планетарният период на Слънцето - управител на 7-ми дом. Моето предположение е 2007-2008 - период на Слънце/Венера.
Мисля, че е възможен втори брак при теб. Най-краткото (и разбира се, непълно) описание на критериите за повече от 1 брак:
- у7 в двоен знак (за повече движение, промяна в тази сфера)
- у7 и/или 7-ми дом силен (за да има брак изобщо)
- у7 и/или 7-ми дом под малефично влияние (за да се разруши предният брак).
Горните критерии са изпълнение при теб - у7 е Слънце в Стрелец - двоен знак, в 11-тия дом в знак на приятел Юпитер, т.е. е силно поставено. Седмият дом е "обграден" от малефици - Раху в 6-ти и Сатурн в 8-ми. Екзалтиран Марс от 12-ти аспектира 7-мия ти дом. Марс е заедно с Кету в дома на удоволствията в леглото (12-ти), така че недостигът на еротични стимули може да се окаже причина за конфликти в твоя случай (е, май е универсално по-скоро) и импулсивно разрушително поведение (Марс управлява 3-тия дом) спрямо връзките. Освен това у7 Слънце е в един знак заедно с у6 Луна и у8 Меркурий. Луната е функционален малефик за твоя АС (Водолей), защото управлява 6-тия дом на споровете и конфликтите. Меркурий, наред с 8-мия дом, който се свързва с поддържането на брака и съответно има отношение към края му, управлява и 5-тия дом при теб, така че влиянието му не чисто малефично или бенефично, а по-скоро смесица от двете.
Горе пуснах линк от един форум по индийска астрология за йога (планетарна връзка) за многобрачие. Става дума за връзка между управителите на трите дома на желанията (т.нар. кама трикона - 3, 7 и 11 домове), която освен това е свързана с Луна и/или АС. При теб е налична такава - у3 Марс получава аспект от у11 Юпитер, у7 Слънце се намира в 11-тия дом, където е заедно с Луната - диспозитор по накшатри на Марс и Юпитер.
Вторият брак мисля, че би могъл да се случи между юни 2014 и ноември 2015, когато ще си в планетарен период на Луна/Меркурий. И двете планети са в един знак с у7 Слънцето в дома на реализацията (11-ти). Меркурий се намира в 7-ми дом в навамша и получава аспект от у7 Марс (който отново е в 12-тия дом - темата за извънбрачните връзки може да е актуална в отношенията ти). И по-скоро между юли и ноември 2015, когато по транзити Юпитер и Сатурн ще имат едновременно влияние върху 7-мия дом и управителя му. Юпитер ще бъде в 7-ми, откъдето ще аспектира у7, а Сатурн ще бъде в 10-ти, откъдето ще аспектира 7-ми дом. Само едно ме съмнява. Според К. Н. Рао, виден индийски астролог, бракът в женска карта се случва в планетарни периоди на планети, управляващи ъгловите домове (1, 7, 4, 10) или намиращи в тях - в рождената карта, или такива, които са свързани с Венера или Марс в навамша. Луната и Меркурий не управляват ълови домове в рождената карта. В навамша имат връзка с Марс - и двете получават аспект от Марс, а Меркурий е и в знак на Марс. Но този критерий не съм го изпитала на практика, а само връзката с ъгловите домове в рождената карта съм забелязала, че работи.
Тъй като преди да се стигне до брак би трябвало да има влюбване, намирам активността на Меркурий по планетарни периоди за съществена, тъй като Меркурий управлява 5-тия дом в индийската ти карта.
Та, имай предвид, че не съм астролог и не разбирам от тия работи. Извинявай, сигурно греша в прогнозите си. Но ти пожелавам да се омъжиш за добър мъж, в който ще си много влюбена, и който ще е много влюбен в теб, и да бъдете щастливи заедно!