Карай. Понеже не сме сигурни в навамша, няма да я гледаме. И разбира се тълкуването няма да е пълно и прецизно. Ако часът не е драстично неточен, управител на 7-ми дом в индийската карта е Луната. Луната не е силно поставена - намира се в 6-тия дом и не е аспектирана от нито една планета. Освен това във 2-рия и 12-тия знак от нея няма други планети (тук не броим възлите, такова е правилото). Общо взето Луната е оставена без поддръжка от останалите участници в картата. Луната е тясно свързана с Раху - намира се в негова накшатра, а Раху е в накшатра на Луната. Раху може да действа в посока на променливост, нестабилност, нервност и това не се отнася само до партньорите, но и за начина на мислене, защото Луната управлява ума. Луната в тясна връзка с Раху в 5-ти дом плюс Венера и Марс в един знак (дом) може да бъде предпоставка за влюбчивост, лесно прехласване по нови, вълнуващи партньори. Положението на у7 в 6-ти може да се свърже с конфликтност във взаимоотношенията, вероятно дължаща се на собствената неувереност, подозрителност (отново действието на Раху върху Луната и липсата на планетарна поддръжка за Луната).
Сатурн (у1) е екзалтиран и в ъглов дом (10-ти). Това положение на Сатурн се нарича Саса йога. Някои проявления могат да бъдат: преследване на личните цели на всяка цена, усещане (или желание) за превъзходство, усещане за собствена правота. Аспектът на Сатурн върху 7-ми дом може да има влияние на отлагане (забавяне), а заради слабия у7 може да се наложи да приложиш усилия за реализация на делата по 7-ми дом.
Дебилитацията на Венера вероятно също не помага. Може да действа подобно на слабия у7 - малко реални възможности. Може да те прави твърде взискателен към партньорите на втори поглед, след като отмине първоначалния импулс от Луна/Раху.
Като тегля чертата, не много възможности за обвързване с подходящи според теб партньори, но ако приложиш усилия (силният у1 Сатурн), имаш възможност да постигнеш целта.