Здравейте отново,
явно ще започна да гледам малко по-дълбоко към астрологията, все немога да се утеша от това че не намирам постоянен партньор.
В моята карта в 9 дом са Нептун в съвпад ли се води този conjuction с Венера. което до колкото чета освен че дава късен брак тези две планети, дома в който се намират - 9 дава брака да е втори.
До колкото четох управителите на 9ти дом са Юпитер и Нептун /странно защо са два/ , после прочетох че управителя е Юпитер.
Погледнах Юпитер ми е в 7ми дом ? Това може ли да означава че ще се омъжа отново за бившия ми съпруг, който нали се гледа з апърви брак в 7ми дом ? Хм , на ръката са ми две линии, би трябвало да е нов.
Пак ще върна темата назад и ще прочета , че има написано, но просто исках да си задам моите въпроси, дали това са индикации за възможен втори брак ?
Имам секстил Нептун и Плутон - което до колкото четох може да е свързано с хора от миналото, освен с паранормалните ми способности, и секстил Венера и Плутон - добър секс и готини преживявания ?
Незнам как да ги гледам тези карти, ако може малко помощ ?
Другата тема която ми дойде на ум е да погледна дали ще имам още едно детенце / първото ми е момченце/. И сега гледам в 5ти дом - има една единствена планетка - Юпитер, и до колкото прочетох в този сайт
http://www.astrologyweekly.com/forum/showthread.php?t=28962... Юпитер давал добър аспект за детенце. И воала - детенце - момченце. Явно няма да имам друго, колкото и да ми се иска.
Иначе интересен цитат /според моите интереси :012:/ е този от сайта :
2. The 5th house. Planets in 5th? Good: Jupiter, Venus, Moon, Mercury. Not so good: Saturn, Mars, Sun. Is the 5th a fertile sign? Is the ruler in an effective house (see point 1 above)? How about tight aspects the ruler may be making? (e.g conjunct Jupiter - great!).
И гледам че има някакъв секстил на Юпитер точно със 7ми дом, което не показва ли че дечко ще е от първия брак ? То всъщност е от първия де.
Искам да ви кажа че за първи път тълкувам астрологична карта и то от зор да разбера дали все пак да имам надежда за втори човек в живота си ... Така че може да са ми смахнати тълкуванията, но като за първи път :engel016: