Благодаря! :38: :58: :38:
Красива е. А знам, че не се среща често. Такава пеперуда ме освободи от страха ми от нощни пеперуди. Влезе в стаята ми една нощ и я усетих като послание. Точно тогава четях интересна книга, в която пишеше хубави неща за нощните пеперуди. Сметнах го за знак. И започнах да им обръщам повече внимание, за да преодолея паниката си при среща с нощни пеперуди.
Имам и друго преживяване, но е много лично. Те могат да говорят. И усещат, когато им говориш.
Толкова магични неща са ми се случвали. Как да не вярвам в чудеса?! Аз съм много практична за битовата част от живота. Но това не ме кара да отричам чудесата. :cheer:
Благодаря, Ребекси. За споделянето на твоя магичен момент. :58:
А намери ли си камъчета с кръст на Кръстова гора?
Аз намерих доста. На хълма с малките параклисчета, които водят до големия кръст. Отстрани в гората. Колкото камъчета обърнах, толкова бяха с кръст. За ужас на моето седмодомие. Което обръща, рови се като прасе в тиква, но не намери с кръст. Аз му подарих моите. :012:
А била ли си на Аязмото до Бачковския манастир? То е нагоре по пътеката към водопада. На 1-2 километра от манастира. И там имаме интересна история. Тази вода дава много сила, наистина много сила.