Единствена, прекалено много Водолей.
Ти каква емоция търсиш? И какво разбираш под емоция?
Жените, които ще го впечатляват ще са освободени, ценящи свободата, различни, авантюристични, нестандартни, интересуващи се от разни каузи, които са свързани с надличностното. Луна и Венера във Водолей.
По-скоро ще е увлечен по жена, с която ще намерят допирна точка в работенето за един по-добър свят, по-справедлив, по-шарен. Отколкото в жена, която е домакиня, отдадена на семейството.
Не го търси в тези изгарящи, изпепеляващи, Единствени, потапящи и нептунови любови. Не е там.
По Марс в Телец ще държи на притежанията си. От някакво его и ревност - моето си е мое.
Водолейските и уранясалите Венери/Луни по-скоро ще проявят съчувствие към някой изпаднал в беда. Отколкото в дома си, в личните отношения. Те са над нещата.
Майка ми беше с Луна във Водолей. Нейната чувственост към мен и семейството беше като на цепеница. :72: Но редовно се раздаваше за някакви каузи, за приятели в нужда, бездомни животинчета, за съседката пенсионерка, на която пенсията не й стигаше, а беше страстна пушачка. Редовно й купуваше цигари, хляб, кисело мляко, разни дребни неща за домакинството, за готвене. И винаги го обсъждаше с мен с думите "Емма, добре ли направих според теб? Тя има нужда от това и мисля, че я зарадвах." А аз, че се обливам в сълзи и сополи по някоя моя си драма - няма значение, сама съм си виновна, защото - и се изреждат рационално и прецизно моите недостатъци като характер, жена и т.н. :012:
Ще замръзнеш, че и ще се вцепиш. :012:
Имат си и положителни качества. Но емоционалността под формата, която търсиш - не е сред тях.
Рационално Слънце.
Подкован с разум. Там ще ти е сигурно, различно. И ще се учиш да обичаш Вселената и всичките й твари. Хората. Но личността - по-нататък, в друго време, с други Луни и Венери.
По-скоро ще чуеш, че си обичана, защото си част от Вселената. А не по причина, че си Единствена.