като видя в женска карта съвпад марс-меркурий в овен,че и ретро последния,може да те убие с думи,двойно разцепен език
словесно всички наоколо са обречени да са подчинени,обекта е по-по-най- знаещ,можещ на думи,делата са за нисшите
проблеми с ученето имала ли е
По принцип, не взима някакви позиции, нито пък дава мнения и съвети - не се впечатлява от много неща. НО! Ако реши да го прави, отсрещния няма шанс. Нормалното ѝ поведение е мило, грижовно, внимателно .... докато не реши да даде мнение - тогава и аз млъквам
. Интересното е, че в тези моменти никой не се сърди на думите ѝ, а всички млъкват - много интересни ситуации (поне за мен, защото наблюдавам).
Проблеми с ученето - принципно не, но е имало такива периоди, а и като цяло ученето ставаше по-бавно, по-мудно. Не че не е завършила елитна езикова гимназия и после труден химико-инженерен профил, но като цяло не беше съвсем гладко.
Аз съм ѝ обяснила това ѝ положение в картата и ни е интересно да наблюдаваме ситуации - тя естествено, не се усеща, но аз после ѝ припомням
.
Наблюдавала съм и ретрофадите на Меркурий - досега не сме забелязали нещо по-фрапиращо.