Имам два въпроса :
1.Кариерата ли ще бъде основната тема в живота ми с тези лични планети в 10 дом?
2.Личния ми живот на втори план ли ще бъде?
Отговарям на твоите въпроси, но без астрологични обяснения, тъй като извличам информация чрез синтез на различни системи.
Не бих казала, че в твоя хороскоп има силен кариеристичен акцент, но при всички положения социалният живот ще е важен за теб. Както и умението да си гониш целите, да получиш желаното, ”да хванеш бика за рогата” – по-скоро в това направление е фокусът в хороскопа ти. И в това отношение според мен си от хората, които много добре знаят какво искат, дори ако на пръв поглед не им личат намеренията.
В отношенията с противоположния пол важна роля играе физическия магнетизъм, често страстта става водеща. Но при задълбочаване на една връзка не е изключено да се появяват някакви проблеми или чувство за неудовлетвореност, за недооцененост. Може и ти самата в любовта да подхождаш с повече очаквания, които впоследствие да се разминават с реалната ситуация и с възможностите на отсрещната страна. Емоционалният живот има важно значение а теб, но там не е изключено да се преживяват някакви разочарования. Докато една връзка се гради на сексуална основа, на тръпка, магнетизъм, пеперуди в корема, всичко може да изглежда наред. Но, както казах, спънки могат да се появяват на един по-късен етап, по пътя към олтара, т.е. да изникват фактори и обстоятелства, които да осуетяват щастливия завършек.
Относно перспективите за брачен и семеен живот – брак не е изключено да имаш, но няма да е ранен, както вече се е разбрало /и не поради "напреднала" възраст, а поради специфични указания в хороскопа/. Ако часът ти на раждане е точен и без съществени отклонения, бих казала, че от гледна точка на духовното ти развитие бракът не е приоритет с първостепенно значение. И брачната институция в нейния класически вариант не е нещо, чрез което би изпитала истинска удовлетвореност в едни отношения. Това може да бъде и една от скритите причини, поради които бракът и обвързването се отлагат във времето. Ако часът ти на раждане не е ректифициран и е малко по-късен /с около 5 и повече минути/, акцентът се измества и вече е налице фокус върху партньорските отношения – с полъх на повече страст, но и повече ситуации на конфликт и разногласия, тук тенденцията е да се привличат по-темпераментни партньори, по-провокативни и с които да има силно емоционално заредено и физическо взаимодействие.
Ако трябва да обобщя, една захаросана романтична представа за брака трудно би се реализирала в твоя живот, но това съвсем не означава, че не трябва да се полагат усилия за едни по-пълноценни и удовлетворяващи отношения.
Категорични указания за липса на деца не виждам, но майчинството може малко да позакъснее, както и бракът. Имаш доста натоварена кармична ос в производната карта, отговаряща за родителите и семейната среда. Не е изключено някои ”спирачки” в сферата на по-близките връзки /с противоположния пол/ да идват по тази линия, говоря за някои деструктивни психологически модели /"сянката"/. Ранната ти семейна среда по-агресивна ли е била или може би изявата на гнева и агресията е била потискана по някакъв начин? Имало ли е такъв уклон във взаимодействието с майката и какво е твоето отношение към тези черти на човешкия характер? Не ти задавам тези лични въпроси с цел да получа отговор, нека послужат като материал за размисъл... Защото ми се струва, че тук може да се крие ”ключът” към някои повтарящи се ситуации на неудовлетвореност в твоите връзки и партньорски отношения, а също да бъде причина за неувереност и вътрешно безпокойство, които несъзнателно да "излъчваш" в отношенията.
От гледна точка на еволюционното развитие целта е да съградиш устойчив характер, а също така да обърнеш внимание на някои духовни опитности - дадена ти е възможност да се развиваш в тази насока, да натрупваш и надграждаш знания. Но това ще се реализира чрез взаимодействие с други хора.