Здравейте, бях помолила за съвети на лични, но разбрах как да кача картата, ще се радвам някой да я погледне. Въпросите ми се въртят все около темата за любовта - има ли причина всичките ми връзки да се провалят? Дали някога ще имам семейство, брак? И дали ще имам дете/ деца и кога ( като година приблизително)?
Също ми е интересно дали има някаква причина от месеци насам да съм в ужасна депресия, нямам желание за нищо, всичко, с което се хвана се проваля или изобщо няма старт. Защо е толкова тежък този период, Сатурн ли има влияние и ако да- докога, че вече не се издържа.
Също ако някой има желание, може ли да погледне кога е най-скорошният период, в който ще започна връзка?
Много ще съм благодарна за всеки един отговор!
Нептун в съвпад с ДСЦ ти проваля връзките- търсиш/очакваш идеалния партньор, а от друга страна с този аспект може да привличаш измамници. Когато приемеш факта, че идеални хора няма, свалиш малко гарда, че нали Луната у1 в 1д е в лъв и иска да е на пиедестал, тогава и ще потръгнат отношенията ти с партньора.
Като цяло тежкия период, през който преминаваш е към своя край- транзитен Сатурн в 5д, който последните две години е в опозиция с твоите Слънце и Венера, в края на тази година преминава в стрелец и в тригон с Марс У5 на Мц- за любовта, която е толкова важна за тебе, ще отпаднат ограниченията. Ти имаш по натал квадратура между Сатурн У7 в 8д и Слънце/Венера, и транзитния Сатурн в скорпион е оформил тау-квадратура с тях, затова си без енергия и депресирана, атежкият период засяга предимно връзките ти, но скоро свършва това.