Да, пускам я сега.
Няма да съм съвсем в астрологията.
А той чувства ли се неудачник,какъвто го вижда майка му?
Защото и мен родителите ми ме виждат като нереализирана,понеже не съм им родила внуци,но аз се чувствам перфектно.
Думата "автоимунно заболяване" напоследък стана много модерна и всички хипохондрици се кичат с нея като обикновено става въпрос за нервно пренапрежение.Момичетата правилно отбелязаха транзита на У1/Сатурн в 12Д.Теоретично това е най-тежкият транзит на Сатурн в дом,но на практика фатални неща се случват когато Сатурн е във всеки един дом.
Знаеш ли какво-в тази карта не виждам нищо по-драматично,от във всяка една друга,която съм поглеждала-има си своите тронови планети,слаби планети,добри и лоши аспекти,дори ми хареса.Хареса ми квадратът Слънце/Луна Водолей/Скорпион в квадрат-звучи ми индивидуалист,това са самодостатъчни знаци,но скорпион има силен инстинкт да остави потомство.Човекът е в зряла възраст и е направил изборите си,от това,което му е било на пътя.Мисля,че това са тревоги на майка му,а не негови и няма нищо фатално.
П.П:Хората,които сме избрали да не сключваме брак и да не раждаме всъщност сме много и това не е тревога.Друг е въпросът,ако конкретният мъж е в неравностойно положение физически,психологически и отблъсква потенциалните партньорки (с липса на бъдеще ли?) и страда от това,но не го виждам такъв.
Да продължа за обществената му реализация-имаме Лилит в съвпад с МЦ и опозиция на Марс Овен,но секстил от Юпитер.Това може ли да е причина за липсата на развитие :017: Все пак много рядко крушата пада по-далече от дървото.