Благодаря ви за отговорите първо!
Офф, Сафо какво да кажа!? Абсолютно сте прави всички по отношение на партньорствата - мнооого трудно се случват нещата, или не се случват.
akruks, точно попадение! Крайно, възможно най-неподходящия човек за мен е бащата на моите деца.
Нищо общо с това, което харесвам и ценя. Нищо общо! И все се питам: Защо? Защо на мен? Какво направих? Къде сбърках?... Отгоре на всичко съм човек, който е с остър език по отношение на мъжете
, не знам как да го обясня. Остра и респектираща съм спрямо тях. Това съвсем наскоро ми го каза мъж с когото съм в много добри взаимоотношения. Абе, тегава работа от всякъде!
Но, все пак аз не спирам да работя по въпроса, т.е., да работя върху това да не съм толкова остра и рязка... Не знам толкова е ли е предопределящо това което ти е заложено в картата? Не може ли човек да смегчи, и/или промени поне малко заложената му в натала съдба?
Сега и това слънчево затъмнение в седми дом? В какво се изразява? Измама, заблуждение спрямо нещо, или някого? Знам, че по време на затъмнение преценките са силно замъглени, и човек не може реално да прецени действителността. Също така знам, че не трябва и нищо ново да се почва по време на затъмнение. Кога е слънчевото затъмнение, на 02.07. ли е, когато е Новолунието?