KotiMoti, по Луна и Венера.
Цитат на: Рени в Ноември 18, 2021, 08:49:55 amKotiMoti, по Луна и Венера.Благодаря за отговора. Имате предвид, че може да се прояви като здравословен проблем на ниво физическо тяло?Кои медицински астролози бихте ми препоръчали?
Кои медицински астролози бихте ми препоръчали?
Натална карта на Джон Фроули,или как работи силен Юпитер,на ъгъл,в знак на своята екзалтация,взаимна рецепция по упр.с диспозитора си-Луна.
Добре, което означава, че социална планета като Юпитер може да работи положително за натива, въпреки, че е дневна в нощна карта.
На мен този Фроули ми изглежда като да е бил голям любовчия-известен ли е личният му живот?Само да не се окаже,че е имал спънки заради неаспектираната Луна като У7
Рени, ти си с изявен Юпитер, социумът одобрява ли те? Ще кажеш сигурно, че не е добре поставен!? Че няма добър статус..
Цитат на: Сафо в Януари 05, 2022, 04:29:06 pmРени, ти си с изявен Юпитер, социумът одобрява ли те? Ще кажеш сигурно, че не е добре поставен!? Че няма добър статус..Сафо, натален Юпитер не е с добър статус, но ъглов, социумът ме вижда, но предимно не ме одобрява. Има управление над 1,5,9 ти домове, подкрепяна съм по техните дела, но аз максимално и положително не умея да разгърна възможностите по тях.