знам, че тогава това се случи, ама нали съм все "смислов" - замислих се в един момент за логиката и въпреки че си беше факт тогава, нещо не ми хареса ... и затова попитах вас - може пък някой да има някаква идея.
Няма какво да я гледаме картата, освен ако не искаме да направим упражнение - притежателят й не ме пита нещо по този въпрос - аз знам горе-долу ситуацията и се опитах да се "поупражня". А паричките са си доста - цял апартамент в София
Между другото, нумерологично, едва ли ще си получи парите обратно, ако не се промени като човек.
Погледнах сега картата на моя близка, дни след като почина нейния баща обяви бащиния си дом, който се водеше на нейно име, за продан, като в същото време неин приятел и "продаде" една къща, без да и вземе пари, освен за нотариалните процедури, за да може тя да получи лихвоточките от парите за жилище, които нейния баща беше спестявал цял живот, но така и не доживя чоовека да види апартамент- та точно в този период тр СЛВ тъкмо е навлязаъл в неин 8д, наталния СЛВ при нея е във 2д, има Луна у4 телец в 1д в тригон със Слънцето в 9д до МЦ, Меркурий У2, 3 в 8д в опозиция с Юпитер У8,9 в края на 2д
Не зная дали е получила лихвоточките, нали ги изплащат по ред на номерата и трябваше техния номер да излезе пролетта на 2012г, но тогава като ходин ха бала на дъщеря ѝ все още не бяха излезли, за да получи парите и върне "купената" къща на приятеля, който " направи тази услуга
Миналото лято успя да продаде обаче къщата на баща си, която се водеше на нейно име откакто е пълнолетна, купила е с парите от къщата апартамент в центъра на града- пр Иц в 1гр