Не мисля, че е от асцендента, аз съм си с асцендент Дева, и да чукна на дърво, нямам кой знае колко здравословни проблеми, нито боледувам често. Особено за настинки, грипове, такива работи - често ходя тънко облечена, лягам си с мокра коса под отворен прозорец, зимата ми се е случвало по цял ден краката ми да са мокри в обувките, нищо ми няма. По-сериозните неща и те са изключение. Даже, напротив, като знам с какви боклуци съм се хранила и какъв нездравословен начин на живот съм водила, всеки ден благодаря на тялото си и се възхищавам за това през какви работи е преминало без да имам сериозни проблеми.
Разбира се, че това с асц в дева не е правило, особено пък за жените, а при мен всичко се е случило защото имам Плутон в дева, който години наред е транзитирал в 1д, Уран У6 също е преминал в 1д докато бях малка, точно на АСЦ е бил когато съм си счупила ръчичката и съм била бебе в количката с гипсирана ръка, проходила съм късно, защото съм имала рахит в двата крака, след това като проходих си изгорих до лакътя другата ръка и още имам белег, на следващата година си разбих главата и още имам белег на челото, колената ми бяха постоянно с ожулени колене, повръщах редовно нощем както спя, понеже имах нервен стомах, бях се натровила със зелени джанки, които съм яла с костилките, изкарах тежка бронхопнемвония цялата зима на 2кл, на следващата година ми вадиха трета сливица и така, докато Плутон се е разкарал от 1д.