В моята карта баща ми не се описва като характер и занимания по Слънцето във Везни (в четвърти), а по управителя на МС - Юпитер във Водолей в осми. Всъщност той е най-буквалният архетип на риби с малко водолей, който познавам. Житейските обстоятелства донякъде могат да се опишат по аспектите на Слънцето - съвпад Плутон и квадрат Сатурн - не съм го виждала до третата ми годишнина - бил е в казарма, имахме обърнати роли в семейството - аз трябваше да бъда строгия възрастен, поех грижите за заболяването - раково, лечението и т.н., ранната му загуба настъпи два месеца преди да родя сина си.
Майка ми по никакъв начин не се връзва с управителя на 4-ти - Меркурий във Везни, освен, че професията й е меркуриева. Тя със сигурност си е по Луна в Скорпион (тя е слънчев Скорпион) и в доброто и в лошото - обожавам я, но съм наясно с водната й, скорпионска страна от най-ранно детство, което ми помогна да разбера и собствената си скорпионщина, преди да изгубя много време и хора.
Същите двама в картата на сестра ми са Слънце в Лъв (в шести дом, моите тежки злотворни аспекти при нея са се отляли в просто секстилче с Марс) и Луна в Стрелец, в десети дом (майка ми има стелиум от лични планети в Стрелец). Сестра ми е по-малка, лъвче е и вижда в тях огъня, от който се нуждае. При нея също на МС има юпитеров знак, но Стрелец, не Риби, а майка ми пак може да мине за меркурианка (но вече по Близнаци на ИС, с Меркурий в Дева).
В картата на сина ми аз съм Луна (У10) в Козирог в четвърти дом, а баща му би трябвало да е Сатурн (У4) в Лъв, в десети (но 11-ти знак от асц.) Тъй че там е много смесено.