Автор Тема: Направихте ли си "натална карта" по датата и часа на рег  (Прочетена 16093 пъти)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
Ето я моята. Май ми хареса:-* ;)
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
Напълнила съм 9-ти с всички лични планети, че и Юпитер там, в тригон с водолейска Луна в 5-ти, не е лоша картата, макар че във форума се показвам по доста по-различен начин-лигава и ревлива пикла  :012:

п.п. ей я картата

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
Оооо моята е нещо средно между Цербер и Хадес  :043:. Уникален тао 5/8/11 - Юпи/Уран/Плутон. Смеете ли да не слушкате  :57:...
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1947
 :012:
Наталният ми Юпитер е върху стелиума в козирог - на гр. :)
« Последна редакция: Юни 08, 2014, 03:08:29 pm от AzaZaeL »

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1947
Ако върхът на хвърчилцето беше в Скр щях да знам,че всички ще се влюбим в теб,но в Кзр се обърквам. :D :29: :d030:
Алергичен съм към скорпионски енергии, така че слава Богу няма ... :D
Помня, че наталният МЕркурий беше върху форумния Марс - та от време на време си избухвам словесно тук. ;D

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
Ама вие не спите ли бря?! Аз току що се събуждам и си направих кафето  :012:. Ето я картата:
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
Не мисля, че регистрацията показва някаква друга личност. По-скоро ако се гледа като транзит или събитие и се съпостави с натала, излизат разни работи: една торба почти или съвсем точни съвпади при мен и интересни разположения по домове :) Двоен съвпад МЦ—Лилит, плаша се направо  :57:

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
Успокоих е малко, бях сбъркал часовата зона — сега форумното МЦ се намърда на Луната ми ;D

« Последна редакция: Юни 27, 2019, 09:27:36 pm от Reptil »

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
Правим грешка,Вещи.Не може само защото си я правила регистрацията във Варна да избяга с цял дом/знак разлика. ;)

Ами, че що тогава е избягала?

Аааа сега видях - часът е объркан. Часът е 18,18  :012:.

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
Не мисля, че регистрацията показва някаква друга личност. По-скоро ако се гледа като транзит или събитие и се съпостави с натала, излизат разни работи: една торба почти или съвсем точни съвпади при мен и интересни разположения по домове :) Двоен съвпад МЦ—Лилит, плаша се направо  :57:

Момента на регистрацията не показва личност, а твоето отношение и нагласа към форума. Идеята, с която влизаш. Енергията, която ще донесеш. Отношението ти към самият форум.

Ма не правите ли разлика между тези неща бре!? Можеш да направиш натална карта на всяко едно нещо, което ти дойде на ума. Например дори и да пр**неш, стига да видиш точният час, то наталната карта ще ти покаже от къде идва и накъде отиват нещата в стомашно-чревния ти тракт... не че не се знае предварително де... Ама айде да не изпростяваме до толкова астрологията, че и без това някои хора я обърнаха съвсем на кифладжийница...
« Последна редакция: Юни 09, 2014, 08:50:10 pm от wind »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Момента на регистрацията не показва личност, а твоето отношение и нагласа към форума. Идеята, с която влизаш. Енергията, която ще донесеш. Отношението ти към самият форум.

Ма не правите ли разлика между тези неща бре!? Можеш да направиш натална карта на всяко едно нещо, което ти дойде на ума. Например дори и да пръднеш, стига да видиш точният час, то наталната карта ще ти покаже от къде идва и накъде отиват нещата в стомашно-чревния ти тракт... не че не се знае предварително де... Ама айде да не изпростяваме до толкова астрологията, че и без това някои хора я обърнаха съвсем на кифладжийница...

Цитат
Ама айде да не изпростяваме до толкова астрологията, че и без това някои хора я обърнаха съвсем на кифладжийница. 

"Когато свърши синьото ,слагам малко червено или....мармалад",

винаги има нужда и от малко Въздушен Нептун  ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
п.п. ей я картата

със сатен сме близначки, аз съм една идея по-ръбеста. но близнашкият стелиум си е избор на домакинята, там нямам никаква заслуга :engel016:
De omnibus dubitandum est

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
Здрасти Драка,ти днес се излюпи,а?Чрд.Аз пак се оказах със Слънце в Риби и АС Скорпион,както съм по натал.Нямам нищо в Дева,тъй че засега ще я оставя Ребеката да щъка на воля,ако ме издразни с изръсена тъпотия,дето ме срами по форумите,ще я гилотинирам. :57:

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
Интересно, в много от картите има планета на иц

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
Ето го и моето раждане тук.
Асцендент е в съвпад с рожденото ми Слънце.
Много 9 дом, много нещо.  ;D
Рачешката Венера е на нодалната ми ос, на СЛВ.
А възел от рождението е на Юпитера ми. Карма.  ;D

I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.