Ето го и моя любимец:
Готин си е външно, привлекателен си е за мен, но нещата не опират само в това. Кийборд е на финландската банда Nightwish, но не само, той е основният им идеен двигател и създател на текстовете на песните им. Принципно не чета изобщо текстове на песни, това е единствената група, чиито текстове знам почти наизуст, просто защото сякаш с този човек сме все на една вълна - през каквото е минал той, някога минавам аз и той вече е описал преживяването в изкуството си. :012: Музиката му винаги съм усещала като много дълбока, красива и едновременно, все едно ме подкрепя, все едно имам едно приятелско рамо като си пусна Nightwish и някой някъде там, който ще ме разбере, успокояващо е. :012: :012: Минала съм през много гадости и гадни периоди в живота си, особено когато ме тормозеха в училище, именно благодарение на тази музика - никой друг не е бил с мен, не е имало никъде другаде да избягвам, освен в този музикален свят.
И като човек също, което е излязло в медия като негови постъпки, много ме кефи. Беше си играл да подписва ръчно сума ти екземпляри от някакъв сингъл и после го беше пуснал на някаква наистина символична цена. Имаше някаква луда фенка, която си изхарчила всичките пари да отиде да го види, там до родното му място, някак намерила къщата. :012: Останала на гости на родителите му няколко дена, после й дал пари да си се върне по живо по здраво. А това, за което му бия най-голяма евала - най-известни бяха като състав с първата си вокалистка. Тя е Лъвица и нещо много се беше отнесла по лаврите на популярността и се беше надула, отлагаше им някакви концерти само да си стояла с приятелки и да гледали филми, такива работи. Изхвърли я от групата като мръсното куче, което е, въпреки че много хора идентифицираха групата до много голяма степен с нея и не се знаеше дали после ще мое да продължат. :012: :012: :012: :012:
http://www.astrotheme.com/astrology/Tuomas_HolopainenТова му е картата на него, за жалост няма час. Иначе синастрично имаме:
- Опозиции на Слънцата (3 гр)
- Негов Меркурий съвпад мой СЛВ и Луна (3 гр)
- Опозиция Меркурий - Меркурий
- Негова Луна (доколкото го позннавам, почти 100 про в Риби) - в такъв случай тригон мое Слънце
- Тригон на неговия Марс с моите Марс и Венера
- Опозиция на негова Венера с моите Марс и Венера
- Съвпад неговия Сатурн с моите Марс, Венера, Юпитер
- Неговата Луна, ако е в риби, е в един знак с моето ДЦ
- Негов Меркурий в мой 5ти дом
- Негов нептун абсолютно точен съвпад с мое ИЦ.