Али, ти тъп ли си или ходиш на специални курсове за това?!?!
Скъпата козметика е само това - скъпа химия и нищо повече! Преди години съм използвала маса скъпи кремове и мазила за мутрата и тялото, но ефекта им е само моментален, а химията уврежда кожата с времето и я трови!
От друга страна натуралната козметика има всички качества да овлажнява, омазнява, опъва бръчки и други такива. От повече от 7-8 години си правя сама кремовете и който ме е виждал на живо може да го потвърди - имам само леки, ситни бръчици около очите и туй то, въпреки 41 години.
От друга страна ако трябва да говорим за цени, то реалната себестойност на един крем Виши например, който се продава за 50-60-80лв от 50мл е някъде между 5-6лв, но в случая си плащаш за марка, а не за съдържание. Така е и с всички маркови продукти!
Обаче при натуралната козметика, при правилно съчетани масла (съобразени с вида, типа и изискванията на кожата) то себестойността на един крем от 50мл може и да достигне до 50-60лв в зависимост от цената на маслата. Говоря за качествени натурални масла, а не за евтинджосите заляли пазара.
Ще те помоля когато не си запознат с нещата да не си отваряш плювалника! Не можеш да си на всяка манджа мерудия за да си чешеш егото! Точно в тази тема направо огази всички луци!!!