Ето го моя за този месец. За сега мога да кажа, че е повече от отвратителен. :85: :85: Ходих на почивка, окей. В хубав български град - окей. Но да се опитват да ме командват какво да правя по време на тази почивка - не е окей. За доста неща трябваше да си замълча и доста нерви изпилих покрай това мълчание, за да не стане проблема по-голям. От началото на въпросния месечен солар имам чувството, че са изсипали един автобус хора пред входната ми врата и се редуват кой да ми пили нервите нервите. Тъкмо изпратя единия по живо по здраво, появява се някой друг. И всички все нещо искат да правя. А наличието на толкова много хора и това общуване всеки ден по цял ден, ме натоварва. Искам да се скрия в някой храст, където няма да ме намерят! Цялото това съобразяване с хората и нуждата да се проявява дипломация се вързва със соларния асцендент.
А! Като видях шафрантията кацнала баш на МЦ, си спомних че по едно време много ме беше треснал и хормона. След това всичко премина в тиха, марсово-скорпионска депресия. Днеска е неделя, малко си починах, от утре продължавам да разрешавам хорски проблеми. :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: