При мен има противоречиви тенденции, а това води и до турбуленции в кариерата. Не че не мога да се нахъсам и да се фокусирам върху някое конкретно направление, но наистина ми е трудно да постигна баланс между различни мои потребности. МС в Дева, Луна в Рак и Марс в Риби ми дават силно изразена ориентация към служене, имам нужда да съм в услуга на някой, да съм в полза за някой. От друга страна, акцентът върху Овен и Скорпион/Плутон дават силна ориентация към автономност, независимост, потребност от повече свободно пространство, дават и организаторски способности. Може би бих била добър организатор в обслужващата сфера - на някое средно мениджърско ниво, не на ниво обикновен служител. Относителен баланс между тези противоречиви потребности успях да постигна, работейки на свободна практика, но засега резултатът е далеч от това, което бих желала. Не ми е достатъчно само да задобрявам, да усвоявам нови навици, а да няма никакъв напредък в кариерата. Не ме устройва и да работя само за пари, без никаква мотивация, т.е. единственото нещо, което да те мотивира, да е заплащането. Сегашната си работа търпя само и единствено заради добрата заплата.