Автор Тема: Карти на злодеи  (Прочетена 28676 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Карти на злодеи
« Отговор #135 -: Септември 03, 2014, 12:28:37 pm »
Има една теория на конспирацията, според която тайните общества се занимават с някои култове. Власт, пари, но  и Силата на окултизма.

Цитат
Власт, пари, но  и Силата на окултизма.
и секс. Оста 2/8 -ми ,Телец/Скорпион ,Марс/Венера /Плутон и Луна .
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
« Отговор #136 -: Септември 03, 2014, 07:20:23 pm »
Има една теория на конспирацията, според която тайните общества се занимават с някои култове. Власт, пари, но  и Силата на окултизма.
Не е теория на конспирацията. Така си е. Всеки по-запознат окултно може да си провери сам по най-различни начини. И винаги е било така.

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #137 -: Септември 03, 2014, 09:45:20 pm »
Не е теория на конспирацията. Така си е. Всеки по-запознат окултно може да си провери сам по най-различни начини. И винаги е било така.
Знам,  :clap:но някои теми на някои места не са популряни, затова опитах почвата. :08:
Другата тема е по твоята специалност. Тъкмо си отговорих на въпроса защо се радвам на рибки, пр луна в риби в съвпад нептун, ЮЛВ в Риби, този знак ми запълва едно празно място, в останалите подвижни знаци и в трите имам планети.

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
« Отговор #138 -: Септември 03, 2014, 11:50:41 pm »
Е то прогресивна Луна в Риби не е за честитене. По-тегава няма за мен. Пък и съвпад с Нептун... ох! Но това като мине аспектът едно поне 3-5° ще разбереш с какво те е "дарил". Моята прогр. Луна този месец е съвпад с тр.Уран... това го бях забравила. Това обяснява защо съм толкова нервна на толкова къси пасове.

А коя е другата тема? Тука в тая почва викам да не сеем... че е един богат чернозем... нема плевене после.

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #139 -: Септември 04, 2014, 12:11:00 am »
Вярно никак не е приятно пр. Луна в Риби. Колко съм плакала при транзита й там...това беше най-тежкия период, който съм имала. Но тогава Луната ми е била балсамична по прогресия, а по рождение съм новолунна. Не искам да те отчайвам, при теб може и да не е толкова трудно. Нищо особено не ми се е случило, но имаше голяма екзистенциална драма, после любовна, после пак екзистенциална. Тогава разбрах онова стихотворение от Дамян Дамянов - Когато си на дъното на пъкала...

При мен пр. Луна в Риби направи съвпад със Слънцето и накрая със СЛВ, не е имало други аспекти. По това време и Нептун ми беше върху Слънцето. Просто знай, че като се премести в Овен ще си отдъхнеш и ще видиш колко е хубав живота.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Tanya

• Hero Member
  • Публикации: 635
« Отговор #140 -: Септември 04, 2014, 12:47:06 am »
Странно, че и при мен периодът на прогресивна Луна в Риби беше такъв, какъвто го описвате - тежък в емоционално отношение. Странно, защото съм с акцент вода / земя в хороскопа, но пак ми беше неприятен въпросния период.
Прогресивната Луна в Овен, напротив - съживих се, започнах да се радвам на живота, започнах да утвърждавам принципите си / нещо толкова нетипично за инертни знаци като Риби / Телец /. Много положителен период във всяко едно отношение.
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама

enigma

• Hero Member
« Отговор #141 -: Септември 04, 2014, 08:47:14 am »
Така е, Рибените прогресии не са оферта за не-риби, макар че изначално нищо не е лошо, ние хората сме дуални и несъвършени. Ако няма тежки събития, другите значения са вдъхновение, творчество, бягства на ума и духа към разширено осъзнаване.Прекрасни неща.
Сълзите, има ги, явно при всички. Минах го този период. като последен дом, е цял етап на приключване, без самосъжаление, старите травми да бъдат извадени и излекувани, за да продължиш на чисто в овена, да речем.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #142 -: Септември 04, 2014, 11:39:36 pm »
Да се върнем на злодеите
Прегледах няколко случайни карти от астрото и всички те имаха силни сизигии (първи, седми, четвърти) дом, с акцентирани управители.

enigma

• Hero Member
« Отговор #143 -: Септември 05, 2014, 02:06:21 am »
Да се върнем на злодеите
Прегледах няколко случайни карти от астрото и всички те имаха силни сизигии (първи, седми, четвърти) дом, с акцентирани управители.
Тъй де, да се върнем на злодеите, дай нещо повече астрологично. Като не разбираме-аз, да речем," покажи на тия хора" ;) Сизигията не отговаря ли логично на посятото преди раждането, подсъзнателно, или генетична обремененост.
Трябва ли всички да са фенове на древната астрология-вероятно, нека да им покажем защо, ти си на ход. :012:

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #144 -: Септември 05, 2014, 10:06:35 am »
Твърдението е, че преднаталното пълнолуние или новолуние, в ъглов дом, или със силен управител, е показателно за висок ранг. По-скоро се изненадах. А от сизигия няма какво толкова да се разбира-отваряш ефемеридите, ако нямаш програма (или не ти се смята наум), и гледаш. Карти ми е трудно да кача, но след малко ще сложа няколко линка

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #146 -: Септември 05, 2014, 02:17:41 pm »
Благодаря ти за ликновете, Сатин!
Благодаря за споделеното наблюдение, Папи!

Споделяла съм този линк и преди (в друга тема), но тъй като нямам какво ново да добавя - за убийците според индийската астролоия

http://vedicastrology.freeforums.org/serial-killers-t338.html.

Satin

• Hero Member
« Отговор #147 -: Септември 05, 2014, 05:01:30 pm »
Така слагам карти на терорист, генерал осъден за масови убийства, жертва, двама серийни убийци ;D Кой кой е  :)

Само да не объркам картите какъв съм заплес  :012:

Satin

• Hero Member
« Отговор #148 -: Септември 05, 2014, 05:03:21 pm »
другите две

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #149 -: Септември 05, 2014, 05:40:07 pm »
О, много карти.
Третата със сигурност не е на генерала, защото не съм чувала за жена генерал, поръчала масови убийства.