Автор Тема: Карти на злодеи  (Прочетена 28675 пъти)

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
Re: Карти на злодеи
« Отговор #120 -: Септември 02, 2014, 08:53:09 pm »
Джими Савил

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1602123......Водещият от Би Би Си изнасилвал не само малолетни момичета, а и трупове

http://novinite.bg/articles/71232/Novi-shokirashti-razkritiya-za-vodeshtiya-na-Bi-Bi-Si-Djimi-Savil

http://www.vesti.bg/sviat/aferata-dzhimi-savil-zhertvite-bili-stotici-5237031

"Британската полиция, която разследва секс скандала с покойния водещ по Би Би Си Джими Савил, обвинен в сексуални посегателства срещу момичета в продължение на няколко десетилетия, съобщи днес, че е преброила около 300 потенциални жертви, предаде Франс прес.

Комисар Питър Спиндлър от Скотланд ярд обърна внимание, че освен Савил, който почина на 84-годишна възраст през октомври миналата година, и други хора са засегнати от обвиненията.

Всички жертви са от женски пол с изключение на две момчета. Полицията е разговаряла със 130 от пострадалите, които са подали сигнал, и е регистрирала официално 114 престъпления.

Това разследване бележи повратен момент в борбата със сексуалното насилие срещу деца, изрази увереност Спиндлър.

Британски медии съобщиха днес, че полицията се е заинтересовала от действията и на трима лекари, които работили в болници, където Джими Савил е посягал сексуално на момичета.

Покойният телевизионен водещ и диджей, който бе звезда от малкия екран във Великобритания през 60-те, 70-те и 80-те години на XX в., бе ексцентрик, прословут със своята платитеноруса коса и биещи на очи костюми.

Савил, който се занимаваше и с благотворителна дейност, бе удостоен с благородническа титла от кралица Елизабет II. "

http://www.dnevnik.bg/sviat/2013/01/11/1982687_britanskiiat_televizionen_vodesht_djimi_savil_e/

"Британската полиция съобщи, че покойният британски телевизионен водещ Джими Савил за над 60 години е извършил повече от 200 сексуални престъпления, съобщи Reuters.

Повечето от жертвите му, подлагани и на психически тормоз, са били деца и тийнейджъри. Савил е посягал на жертвите си на най-различни места в цяла Великобритания - от телевизионни студиа до болници и дори хосписи.

Близо три четвърти – 73% - от жертвите на Савил са били непълнолетни, 82% - момичета. Най-възрастната жертва е била на 47, а най-малката - само на 8 години.

Джими Савил, починал през 2011 г., бе една от най-големите звезди на Би Би Си през 70-те и 80-те години на миналия век.
Разследването срещу него започна преди три месеца, след като в документален филм се появиха твърдения за сексуалните му посегателства.

В представения днес доклад на полицията се казва, че Савил е извършил 214 престъпления, включително 34 изнасилвания. Първите са от 1955, а последните - от 2009 г.

"Сега е ясно, че Савил е действал пред очите на всички и е използвал положението си на знаменитост и дейността си по събиране на пари за благотворителност, за да има неконтролируем достъп до уязвими хора в продължение на шест десетилетия", се казва в доклада на полицията.

Заради разкритията около Савил Би Би Си преживя бурни времена - стигна се и до оставка на директора на публично финансираната медия, който се оттегли само 54 дни след като пое поста."

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1712427

"Педофилът от ВВС Джими Савил насилвал болни и умиращи пациенти в болници....Според полицията в Обединеното кралство жертвите на водещия са около 400."

« Последна редакция: Септември 02, 2014, 10:07:23 pm от strelicka »

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #121 -: Септември 02, 2014, 09:18:23 pm »
Двете светила са заключени между Сатурн и Нептун. На всичкото отгоре и Венера изгорена в Скорпион и в аспект с Нептун. Това е достатъчна предпоставка за болнавост в желанията. Има и Меркурий в квадрат с Нептун. Накратко - човека не е бил съм запознат с реалността. Но не разбирам защо това влечение към болни и уязвими. При Венера-Нептун има стремеж да спасиш обекта на желанията си. Да не би да е имал фикцията, че със сексуалния акт ги спасява от нещо?
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #122 -: Септември 02, 2014, 09:25:47 pm »
Стреличка,благодаря за картата. ;)

Разгледах и останалите карти пак и във всички ,без една има връзка Марс/Сатурн /Уран ,а Меркурий /Сатурн във всички .А аз дадох рамо на Юпитер по казуса.Хм,има върху какво да се помисли.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

strelicka

• Hero Member
« Отговор #123 -: Септември 02, 2014, 09:32:29 pm »
зле поставен или ранен Юпитер може да показва антисоциално поведение,вървене срещу закона,лош морал, при Савил е в каре с малефиците Марс и Сатурн, Марс е У1,8 в Телец ,ретро в опозе Венера Скорпи ,си е сексуално извратен,взаимна рецепция, а може и малко чалнат с това каре Меркурий-Нептун,странни непривични наклонности в психиката,психически неуравновесен
казват,че е бил садист и сексуален хищник,безчувствен

но толкова дълго време да го протектират ,зад имиджа на известността и  благотворителността,недосегаем за закона- тук е юпитер У9 в 11, в дом на своята радост
« Последна редакция: Септември 06, 2014, 10:52:57 am от strelicka »

The_One

• Hero Member
« Отговор #124 -: Септември 02, 2014, 09:36:27 pm »
http://alterinformation.wordpress.com/2013/01/28/2637485801666/

Мда, от това изглежда, че наистина е намесен Юпитер. Мотивът е бил някаква изкривена вяра, окултизъм и т.н.

strelicka

• Hero Member
« Отговор #125 -: Септември 02, 2014, 09:44:15 pm »
http://alterinformation.wordpress.com/2013/01/28/2637485801666/

Мда, от това изглежда, че наистина е намесен Юпитер. Мотивът е бил някаква изкривена вяра, окултизъм и т.н.

каква ти вяра-по скоро власт и пари

The_One

• Hero Member
« Отговор #126 -: Септември 02, 2014, 09:54:16 pm »
Така става още по-грозно. Предпочитам да го е правил от убеждения в сатанизма, отколкото само защото е имал парите да си го позволи.

strelicka

• Hero Member
« Отговор #127 -: Септември 02, 2014, 09:57:20 pm »
сниман с Тачър

с принц Чарлз

Рени

• Hero Member
« Отговор #128 -: Септември 02, 2014, 10:00:04 pm »
В това се състои арогантността на Юпитер-мога да купя всичко и всички,да имам всичко и всички .

The_One ,знаеш ли каква е разликата между Стрелец/Юпитер с пари и Стрелец/Юпитер  без пари ?!?  ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

The_One

• Hero Member
« Отговор #129 -: Септември 02, 2014, 10:01:44 pm »
В това се състои арогантността на Юпитер-мога да купя всичко и всички,да имам всичко и всички .

The_One ,знаеш ли каква е разликата между Стрелец/Юпитер с пари и Стрелец/Юпитер  без пари ?!?  ;)

Възпитанието?  ;D
Но само, когато е без пари.

Рени

• Hero Member
« Отговор #130 -: Септември 02, 2014, 10:21:34 pm »
Възпитанието?  ;D
Но само, когато е без пари.

Не.
Парите . ;)

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #131 -: Септември 03, 2014, 10:13:19 am »
**** ужасният човек! :o
За жалост няма надежден час на раждане в астродинста (16 часа е ректифициран от астролог) - http://www.astro.com/astro-databank/Saville,_Jimmy. Щях да го върна малко назад този час, за да ми пасне символичната дирекция на Меркурий към МС със започването му на работа като радио водещ и за да бъде натална Венера в секстил с МС, но така ще му отнема от показателите за слава от жребиите. Затова се отказах да се занимавам с часа му.

Без да отчитам часа, взаимната рецепция между Венера и Марс, състоянието на двете планети и опозицията Слънце/Марс може да говорят за силен нагон за задоволяване на първични физически нужди. Квадратът Марс/Юпитер (макар и разходящ) може да показва, че действията на натива биха могли да излязат извън граници и да бъдат в разрез с общоприетите норми.

Луната му вероятно попада в накшатра Пурва Пхалгуни, управлявана от Венера, затова венерините теми са били силно застъпени в живота му, както положителните, така и отрицателните - изкуство (водещ на музикално предаване), популярност, похот. Има си аспекти на малефици над Луната и Венера за възможност за изкривяване на проявленията на последните в отрицателна посока.

Тук има интересен поглед върху антисата между Марс и Юпитер и цялата му карта:
http://geminimiscellany.blogspot.com/2012/10/jimmy-savile-astrology-pt-1-natal-chart.html.
« Последна редакция: Септември 03, 2014, 10:48:16 am от Mirabella »

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #132 -: Септември 03, 2014, 11:15:43 am »
Покрай другото си струва да се отбележи,че става въпрос за известен,популярен човек,което е в голямо противоречие със кармичната ос на Лунните възли ,посоката е обърната-СЛВ е съвпад с ИЦ,срешал съм твърдението,че в първата половина от живота човек работи/ако се вярва в прераждането/ по инерция по ЮЛВ,но ако във по-късен етап/втората половина от живота/не изпълни задачата на СЛВ,следват проблеми по СЛВ/след като той не го е последвал доброволно,той го влачи доброзорно/.СЛВ в съвпад ИЦ,Плутон -сексуално насилие ,рак,4Д-грижа комбинирано .

Рени

• Hero Member
« Отговор #133 -: Септември 03, 2014, 11:25:56 am »
Интересен прочит и от Mirabela , и от  Oposit на картата.
 Марс в мъжка карта е сериозно предизвикателство ,защото ако не е изразена агресивната му природа   като малък ,по един палаво беладжийски начин ,като голям може белите да са антисоциални.
Oposit ,мога да потвърдя предположението ти за СЛВ в 4-ти ,ЮЛВ в 10-ти ,даже и да не са в съвпад с ИЦ/МЦ .

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #134 -: Септември 03, 2014, 11:56:39 am »
Има една теория на конспирацията, според която тайните общества се занимават с някои култове. Власт, пари, но  и Силата на окултизма.