Има ги тия работи !Важно за мен е правилното внимателно и предпазливо отношение,съобразяване и уважение .Предпочитам безпристрастното научно и философско отношение ,при среща с такива явления внимателно изследване,напоследък чета Юнг и последователи и ми допадат .На около 15 години се занимавах с рисуване и беше много странно когато определени рисунки започнаха да ,,мърдат,, .по едно време,та се наложи да спра-проучих нещата,ами бяха започнали да стават мисъл-форми .Не препоръчвам обаче занимаване с магии ,описани са добре случаи в които контролът се изпуска,колкото по силна магия и по силни мисъл форми-толкова по вероятно .Мисъл формите добивали самостоятелност ,а когато контролът е в тях това си е тн обсебеност .Това е като при болестите,всъщност психична болест-в напреднал стадий лекуването е вече трудно .Някои казват че въобще не трябва да се занимаваме с такива явления-не съм съгласен,психически чувствителни хора искат не искат се сблъскват с това,затова трябва да го изучават и контролират внимателно .Това е психология!Трябва да се има предвид че някои злоупотребяват с това,човек трябва да може да неутрализира .