И аз като Папи много обичам книжарници, тетрадки, тефтери...
Не винаги ги изписвам красиво, но ми харесва да ги имам. Сега с първокласника вкъщи се чувствам щастлива! Купувам хубави моливи, острилки, обичам да пиша.
Баба ми работеше като счетоводител в затвора, като бях малка си представях, че пиша нещо и взимах някакви бланки и ги попълвах, когато ме взимаше с нея. Винаги съм обичала документите и бумащината - да ги подредя. Малко е извратено :85:
Но документите ми са винаги в ред.
Сега, като запиша магистратура, с кеф ще си избера тетрадките
Прикачвам ис списъка с книги - кои купени, кои още не... Този списък постоянно го допълвам от 1г назад.
Не пиша красиво, но почеркът ми се обигра в университета. До тогава пишех ужасно. Може би по-скоро, когато Марс ми се обърна директно в прогресиите и започнах да изразявам себе си по-ясно. Преди беше крив, неуверен, неравен... Не, че сега е, но има по-приличен вид.
Като се замисля, цялото си обучение досега го имам като средство за влизане в университета. Вероятно това е бил някакъв преломен момент за мен и като личностно изразяване, за да ми промени така и почерка. Все пак - получаваш професия, увереност в себе си след дипломата, знам ли... Дрънкам глупости :012: