При мен това лунно затъмнение съвпада почти точно с натална Луна и съответно задейства и точната натална опозиция Луна-Плутон.
Затъмнението е и в съвпад с натален Меркурий, но тук вече градусите са 3. Транзитен Уран ще е върху Луната, за да подсили ефекта :012:
Да не забравяме, че затъмнението ще бъде в тригон с диспозитора си Марс, а Марс в Стрелец ще формира и тригон с Юпитер. Ето тук много подробно:http://www.chastrology.com/concepts-of-a-new-reality/october-8-2014-lunar-eclipse-at-14-degrees-of-aries
Жената е разгледала всеки детайл от лунацията, но въпреки големият тригон, се оказва че затъмнението съвсем няма да е положително, даже споменава че жена от семейството може да почине Да му мисля аз с ударите върху натална Луна!
Затова и силно се надявам ефекта и резултата да са по дома който съуправлява Луна-9-ти, като това се подсилва и от факта, че затъмнението е и в съвпад с натален Меркурий, който пък е управител на 9-ти, дано акцента да е в тази сфера.
Така внимателно изчетох линка,че няма до къде.
Авторът е с асц Козирог,а те като асц Рак винаги са(ме) длъжни да предвидим най-лошото,което може никога да не се случи :012: ,за да вземем мерки-предимство на остта-нищо друго.
:012: На пръв поглед възможността за проблемите около близки жени изглеждат обезнадеждаващи и черногледи,но тя го е забелязала и го коментира.Усетих,че се напрегна(ти)
-ами направи си сайт и изпиши предположенията си за фигурата на 08 ми. :012: Сега ще проговори Овенът в мен-не обичам "авторитети" да ми вещаят какво ще ми се случи. :012: Моето си тълкувание на фигурата не е същото. :043: Сториха ми се много общи приказките(къде тази способност в асц КЗР
) и обема за сметка на конкретиката.
:043:
Трябва ние,на които затъмнението и Уран ни съвпадат в градус с лични планети много внимателно да проследим в кои домове са частите на хвърчилото.И понеже върхът му е троновата Венера(която както писах е и краен диспозитор на фигурата/Слънце,а основата Уран и затъмнението,аз предполагам,че благоденствието ще е за дома,където попада трз Венера.Началната случка ще я сътвори може би Марс(защото той е този,който действа реално в материалният свят) в дома,който транзитира,след това ще последва неочаквана реакция там,където е Уран......Мисля от доста време за вероятните събития.
Но така или иначе крайният резултат ще е благоприятен за домовете,които управляват участниците и в частност Венера,както и за позицията в личните натали.Така,че по моята логика ми е малко невероятно да пострада жена.
Авторката е обърнала внимание на квадратурата от Плутон към Уран.....Чела съм,че когато в (натал,а защо да не опитаме да го приравним за транзити
) има Голям тригон или още по-големи фигури първо Големият тригон действа като щит.Второ при фигура останалите планети,които не участват в нея нямат особено влияние върху картината.Така,че може би ще "отпадат" Плутон,Сатурн,Меркурий.А аз не предвиждам нищо неприятно поне докато Венера транзитира във Везни. :58:
Ведическите астролози, защо не направите един прочит на затъмнението или Уран не може да участва?Да видим дашите,машите и лагнашите какво казват.
:cheer: И имаме ли йога? O:-) :cheer: