Автор Тема: Лунно затъмнение 08 октомври 2014  (Прочетена 48172 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Лунно затъмнение 08 октомври 2014
« Отговор #105 -: Октомври 02, 2014, 03:58:27 pm »
Затъмненията може да подлежат на цикличност, но включват различни участници и индивидуална динамика тогава и сега и по тази причина са несъпоставими.

Така е.
Предложението ми бе към този, който търсеше прогноза по случващото се затъмнение, а без да е разбрал какво е преживял тогава и в периода досега, няма как да види резултата за в бъдеще, сега.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Babyblue

• Hero Member
  • Публикации: 698
« Отговор #106 -: Октомври 02, 2014, 05:03:27 pm »
Е, при мен есента дойде раздялата.
Но преди това пролетта завърших следването си с успех. После бяхме в чужбина със същата любов 2 месеца.
Но след като се върнахме, няколко месеца след това, се разделихме.

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #107 -: Октомври 03, 2014, 09:47:05 pm »
Не знам дали тук да го напиша,но Големият ми шеф днес разби поголовно всички мързели.Заплаши ги директно с уволнения.Мед ми покапа на сърцето от стреснатите им,зачервени,препотени физиономии.И без това всява ужас,а сега им разтресе сериозно нервните системи ,съсипа им най-малко уикенда и лежерната летаргия.  :d030: :012: Продължавам да си мисля,че е много благороден и търпелив.
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #108 -: Октомври 03, 2014, 09:50:46 pm »
Нашият не успява да тропне с крак като мъж на място, от време на време само се заяжда на дребно с курника. Аз ако бях на негово място, отдавна да съм избушила кочината. Но днес, като беше крив и изнервен, за пръв път го чух да казва "Моля ви, не допускайте толкова глупави грешки, несериозно е!". Най-сетне го е прозрял, след две години, а аз го зная от самото начало.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #109 -: Октомври 03, 2014, 10:06:51 pm »
Нашият не успява да тропне с крак като мъж на място, от време на време само се заяжда на дребно с курника. Аз ако бях на негово място, отдавна да съм избушила кочината. Но днес, като беше крив и изнервен, за пръв път го чух да казва "Моля ви, не допускайте толкова глупави грешки, несериозно е!". Най-сетне го е прозрял, след две години, а аз го зная от самото начало.
Моят шеф много пъти е уволнявал.Но той има силен марсов акцент и не му липсва замах.
Твоят шеф Водолей,ако има в Овен само една Луна някъде си(в който и да е дом) няма как да озапти положението.

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
« Отговор #110 -: Октомври 04, 2014, 09:10:49 am »
May,  спомняш ли,есента на 1996 г. дали отпътува за някъде по поръчка с цел-работа,образование и с загуби ли трайна връзка с дом,семейство,родина ?!?  :)
Есента на 96 за първи път пътувах в чужбина, бях 8 клас и отидох на обмен в Германия за един месец. Много спокоен, щаслив и красив месец. После излетях в космоса по езикови знания. И много трайна следа остави това пътуване, най-вече с любовта към втората ми родина. Това лято пак стъпих там след 12 години пауза. Ти като че за мене да си питала. Сега, освен да ме приемат пак в университета (ще разбера понеделник), друго не се сещам какво. Дано е пак така ползотворно. Усещам, че имам голямо желание за професионално задълбочаване, измайсторяване и после изстрелване.

В момента северният възел ми е точно върху Марс У8 във 2 дом, след като ми обходи стелиума. Южният съвпада почти с прогресивната Луна.
« Последна редакция: Октомври 04, 2014, 09:16:13 am от Smarta »

Рени

• Hero Member
« Отговор #111 -: Октомври 04, 2014, 09:26:07 am »
Есента на 96 за първи път пътувах в чужбина, бях 8 клас и отидох на обмен в Германия за един месец. Много спокоен, щаслив и красив месец. После излетях в космоса по езикови знания. И много трайна следа остави това пътуване, най-вече с любовта към втората ми родина. Това лято пак стъпих там след 12 години пауза. Ти като че за мене да си питала. Сега, освен да ме приемат пак в университета (ще разбера понеделник), друго не се сещам какво. Дано е пак така ползотворно. Усещам, че имам голямо желание за професионално задълбочаване, измайсторяване и после изстрелване.

В момента северният възел ми е точно върху Марс У8 във 2 дом, след като ми обходи стелиума. Южният съвпада почти с прогресивната Луна.

Smarta, това не беше точно въпрос с прогностична цел към Mayflower.:)

При теб щом има цикличност на 12 г. , може да споделиш и за Юпитер какво активира в картата ти и как е поставен. Тр. СЛВ върху Марс е много надъхан,волеви и мотивиращ период в посока темите по знак и дом,където попада същия: Действай смело-това ти казва. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #112 -: Октомври 04, 2014, 08:13:07 pm »
Върни 18 -19 г назад и можеш сама да споделиш дали (ще)има ,давайки полезна информация по казуса. :)
Три дни се напъвам да си спомня какво може да ми се е случило 96г,но абсолютно нищо ярко,запомнено не изплува в главата ми.Тогава затъмнението пак е било на същото място върху стелиума ми.По онова време бях в средата на някакъв 7 годишен "цикъл",от който се освободих в края на септември 2000г.Помня началото,края и няколко ситуации преди края. :)

Сетих се нещо,но не си спомням кога(може би точно тогава) се случи.Будна "видях" Слънчевата система отгоре  :012:  .Слънцето беше огромно.Една планета бавно,с метален звук на много тежко,търкалящо се кълбо закри Слънцето.Но в онзи момент знаех,че е Уран.  ;D
« Последна редакция: Октомври 04, 2014, 08:18:27 pm от Дракониада »

Рени

• Hero Member
« Отговор #113 -: Октомври 04, 2014, 08:21:37 pm »
Три дни се напъвам да си спомня какво може да ми се е случило 96г,но абсолютно нищо ярко,запомнено не изплува в главата ми.Тогава затъмнението пак е било на същото място върху стелиума ми.По онова време бях в средата на някакъв 7 годишен "цикъл",от който се освободих в края на септември 2000г.Помня началото,края и няколко ситуации преди края. :)

Сетих се нещо,но не си спомням кога(може би точно тогава) се случи.Будна "видях" Слънчевата система отгоре  :012:  .Слънцето беше огромно.Една планета бавно,с метален звук на много тежко,търкалящо се кълбо закри Слънцето.Но в онзи момент знаех,че е Уран.  ;D

Сатурн е бил... ;)

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #114 -: Октомври 04, 2014, 08:40:57 pm »
Сатурн е бил... ;)
Ти пък Сатурн.Вярно,проверих-той е бил на транзит в Овен.Тогава нямах ефемериди и изобщо не знаех кой къде е.Но в главата ми убеждението си беше категорично,че е Уран.Сигурно защото имат натален тригон....Или още нещо:същата година Уран диспозиторът на Марс(който управлява Слънцето ми) е бил транзитен съвпад върху Марс.Може и това "да съм видяла".Но искам да подчертая,че картинката ми изплува спонтанно в главата и не успявах "да я спра",не съм я визуализирала целенасочено.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #115 -: Октомври 04, 2014, 08:45:55 pm »
Ооо,Сатурн е газил в/у стелиума ми тогава.Добре,че от детската ясла насам, не помня много. :012:

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #116 -: Октомври 04, 2014, 09:16:36 pm »
В 9 дом,образува съвпад с Юпитер-У5,тригон Сатурн-У6,куинконс ИЦ(как не ги обичам тези куинконси).

Тази година затъмненията по остта 3/9 домове не ги оползотворих,но имам планове другата година да започна да действам по въпроса...освен ако съдбата е намислила нещо друго.

Преди малко разгледах "записките" и забелязах,че  лунациите  в 9дом,при мен носят проблеми с роднини на партьора. :91:
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Smarta

• Hero Member
« Отговор #117 -: Октомври 04, 2014, 10:14:18 pm »
Smarta, това не беше точно въпрос с прогностична цел към Mayflower.:)

При теб щом има цикличност на 12 г. , може да споделиш и за Юпитер какво активира в картата ти и как е поставен. Тр. СЛВ върху Марс е много надъхан,волеви и мотивиращ период в посока темите по знак и дом,където попада същия: Действай смело-това ти казва. :)

Рени, за въпроса знам, просто така се изкуших да се изкажа.
СВ върху Марс не го усещам, сега ми е спокоен период, но вътрешно съм много смела, решителна и волева (само в моментите, които наистина е необходимо). Имам чувството, че сея семена, то не изисква много сили, но пък внимавам какво сея, че после ще има и жътва.

Юпитер е замесен, да, по странен начин - пътуванията ми в чужбина са все на Юпитер в 11 дом, опозиция Луна/Меркурий. Освен пътуването през 96, там има други фактори, но то ми е било желано, за разлика от другите, аз не обичам да пътувам зад граница.

Рени

• Hero Member
« Отговор #118 -: Октомври 04, 2014, 11:07:22 pm »
Смарта, трябва Сатурн да има отношение в картата ти към сигнификаторите за пътуване извън граница ,както и Луна . :)

Smarta

• Hero Member
« Отговор #119 -: Октомври 05, 2014, 04:41:54 pm »
А Сатурн защо?