Автор Тема: Лунно затъмнение 08 октомври 2014  (Прочетена 48153 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Лунно затъмнение 08 октомври 2014
« Отговор #135 -: Октомври 05, 2014, 10:52:58 pm »
Значи затъмнението е активирало транзита на Уран като кулминация на същия и очаквате  събитийност  в съответните сфери при вас-Лили и  Santi ? Полезна информация. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #136 -: Октомври 05, 2014, 10:54:33 pm »
При Санти Уран е връз Луната, при мен - в опасна близост до Меркурий  :)

Тази промяна отдавна съм я намислила, просто затъмнението я отключва. А и обстоятелствата се подредиха така, че това е един естествен завършек, за който няма много да съжалявам.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #137 -: Октомври 05, 2014, 10:54:59 pm »
Това да се чува!  ;D
Точно преди затъмнението смятам да кажа на една овнешка Луна, че е дошло времето да се отърве от мен. Ще пускам предизвестие.  :)

:cheer: Вземи малко валидоли и успокоителна тинктура да го натъпчеш като тръгне да получава инфаркта.Това сериозно.  :)
 :08:
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #138 -: Октомври 05, 2014, 10:57:33 pm »
Драко, няма място за драми и припадъци, но може би ще е учуден. Аз все съм от тия, дето мълчат и най-малко говорят, и сега ни в клин, ни в ръкав ще му го сервирам.

Santi

• Hero Member
  • Публикации: 660
  • Nonsense
« Отговор #139 -: Октомври 06, 2014, 02:15:18 am »
Значи затъмнението е активирало транзита на Уран като кулминация на същия и очаквате  събитийност  в съответните сфери при вас-Лили и  Santi ? Полезна информация. :)

Да много правилно - кулминация е правилната дума/край на етап и началото на нов.
При мен е и примесено със завръщане на Луната по прогресия, в съвкупност със пр. АСЦ едновременно.

Kaya

• Full Member
  • Публикации: 170
« Отговор #140 -: Октомври 06, 2014, 09:00:33 am »
Преди малко разгледах "записките" и забелязах,че  лунациите  в 9дом,при мен носят проблеми с роднини на партьора. :91:

нормално 9 е 3 от 7 - роднинки на партньора

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
« Отговор #141 -: Октомври 06, 2014, 09:29:52 am »
...защото същият би ограничил ентусиазма ти в тази посока. :)
Да, вярно. Стац.Меркурий не ми е на висота.

Рени

• Hero Member
« Отговор #142 -: Октомври 06, 2014, 10:01:02 am »
Да много правилно - кулминация е правилната дума/край на етап и началото на нов.
При мен е и примесено със завръщане на Луната по прогресия, в съвкупност със пр. АСЦ едновременно.

Хм, в мъжка карта това е пробуждане за дом,а при теб Луната управлява 5-ти дом,Марс и диспозитора на Слънцето-начинът, по който се вписваш  в обществото (Уран от 10ти) ще иска нов подход,утвърждавайки се чрез протекция на жена(Луна/Сатурн) , променяйки личен статус,имидж (АСЦ Водолей,пр.Овен ).Любовните връзки също могат да бъдат вид възможност за реализация(5-ти дом,Марс/Меркурий).Лично ще бъдеш засегнат за нещо (не)споделено -обърнали внимание,че тук е замесена и пр. Венера/ИЦ. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #143 -: Октомври 06, 2014, 05:12:29 pm »
Локус Фортуна в картата на Лунното затъмнение е в  конфигурация голям тригон заедно с Меркурий и Нептун. Същата как се отнася  като сила в картата,както и другите точки за значимост/ранг, според древните-към Papy, Mirabella и Satin, да помоля за информация и интерпретация . :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #144 -: Октомври 06, 2014, 05:15:06 pm »
Между другото, позицията на ЛФ винаги ще е ъглова спрямо АС, ако светилата са в съвпад, квадрат или опозиция. С ъглови локус фортуни  (от знака на АС) се раждат хора с "труден" аспект между светилата.  ;)

Рени

• Hero Member
« Отговор #145 -: Октомври 06, 2014, 05:38:16 pm »
Да,родените на Новолуние имат Фортуна на АСЦ,а на Пълнолуние, съответно на ДСЦ,2/4 четвърт на МЦ или ИЦ. :)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #146 -: Октомври 06, 2014, 05:51:13 pm »
Рени, какво питаш-какъв е рангът на затъмнението?
Древните не са смятали такива неща, затъмненията са ги гледали главно към картата на царя или който е. В тая връзка избори дни преди затъмнение е много добра идея, но пък то тук май няма да се наблюдава

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #147 -: Октомври 06, 2014, 06:30:15 pm »
Между другото, позицията на ЛФ винаги ще е ъглова спрямо АС, ако светилата са в съвпад, квадрат или опозиция. С ъглови локус фортуни  (от знака на АС) се раждат хора с "труден" аспект между светилата.  ;)
Така е, аз имам ПФ в самото начало на 7д, съвпад с ДСц и светилата ми са в опозиция

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #148 -: Октомври 06, 2014, 07:08:33 pm »
Древните не са смятали такива неща, затъмненията са ги гледали главно към картата на царя или който е. В тая връзка избори дни преди затъмнение е много добра идея, но пък то тук май няма да се наблюдава
кое му е добрата идея, след като в деня на изборите, а и следващите дни, когато трябва да се сформира правителството, Меркурий е ретрограден, а конкретно затъмнението преди изборите е лунно, което ще рече Пълнолуние- Слънцето на СЛВ е ок за царя Слънце, но дали е добре за народа, представен от Луната на ЮЛВ- ще го натисне горчивото минало, като му е слаба паметта

Рени

• Hero Member
« Отговор #149 -: Октомври 06, 2014, 07:16:53 pm »

Да, Papy, интересно ми е какъв е рангът на затъмнението,нищо че древните не са смятали това,ти можеш да го направиш, нали ?!? :)

Не е добре идея една седмица преди и след затъмнението да се вземат решения и да се правят планове,защото информацията ще бъде изопачена,както и начертаните цели,а освен това и Меркурий е ретро сега.